Redactia.ro

Bagaj suspect în Capitală. Specialiștii pirotehnici au sosit la fața locului

bagaj suspect

Situația alarmantă în București, astăzi, în jurul prânzului! Un bagaj suspect a creat isterie în rândul trecătorilor de pe Calea Crângași, din Capitală. Forțele de ordine au fost chemate de urgență la fața locului pentru a investiga natura bagajului.

Bagaj suspect în Capitală

Potrivit Mediafax, astăzi, în jurul orei prânzului, polițiștii Secției 20 s-au prezentat pe Calea Crângași, din Capitală, pentru a investiga un bagaj lăsat nesupravegheat. Momentan, nu există date concrete în acest caz.

Tot ce se știe este că bagajul a fost semnalat ofițerilor de la serviciu de urgență în jurul orei 13:35. Imediat după ajungerea polițiștilor, s-a decis chemarea specialiștilor din cadrul serviciului pirotehnic pentru a stabili dacă bagajul conține materiale explozive.

UPDATE: Aparent, bagajul conține o serie de umerașe de plastic. Acestea proveneau, cel mai probabil, de la vreun magazin din apropiere. Imediat după constatare, activitatea specialiștilor în zonă s-a încheiat. Traficul pietonal a fost reluat, iar ordinea publică restabilită.

Citește și Un avion cu 174 de pasageri care zbura la Iași a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni

Loading...