Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Băiatul a intrat cu trotineta într-o mașină, dar nu a fugit. Gestul făcut de acesta l-a făcut și pe proprietar să plângă. Așa ceva nu se aștepta nici de la un adult!

Băiatul a intrat cu trotineta într-o mașină, dar nu a fugit. Gestul făcut de acesta l-a făcut și pe proprietar să plângă. Așa ceva nu se aștepta nici de la un adult!

Gestul unui băiat din Cluj-Napoca a devenit viral pe rețelele de socializare. Povestea acestuia a fost făcută cunoscută chiar de cel pe care îl „păgubise”.

Multora nici nu le vine să creadă că această poveste este reală, gestul băiatului fiind unul excepțional. Acest copil se plimba cu trotineta pe stradă, când la un moment dat a intrat cu trotineta într-o mașină și a zgâriat-o. Nu s-a speriat că o să fie certat și nici nu a fugit de la locul cu pricina pentru a scăpa de vreo mustrare, ci a făcut ceva la care nu se aștepta nimeni.

Acesta este, de altfel, și motivul pentru care cazul a devenit viral pe rețelele de socializare: nu întâmplarea, ci modul în c are băiatul a gestionat situația: el s-a așezat pe asflat să îl aștepte pe proprietarul autovehiculului, având în mână bani pentru a plăti reparația!

Povestea a fost făcută cunoscută de Vasile Popan, chiar cel căruia copilul îi zgâriase mașina.

Âcesta a postat pe Facebook o fotografie cu copilul şi a povestit întreaga întamplare.

Un copil și un gest de milioane

„Aştepta cuminte, iar în mânuţa lui erau 120 lei şi mai avea câteva monede a câte 10 bani şi 50 bani. Voia să işi dea toţi banii, nu să fugă, la fel ca adulţii care lovesc o maşină şi mai au permis de conducere! Vreau să vă spun că acel stop era spart deja şi necesita schimbat de către mine, dar acest copil, nu a plecat fără ca să îşi plătească greşeala făcută.

Verişorul meu l-a ridicat de jos şi i-a mulţumit cu lacrimi în ochi pentru lecţia acordată de un copil unui adult şi, bineînţeles bănuţii au rămas la copilaş. Sunt convins că aceşti bănuţi au fost economisiţi pentru a putea cumpăra ceva din ei pentru că este un copil!”, a scris Vasile Popan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: