Redactia.ro
Home » Monden » Băiatul cel mare al Mirelei Vaida a împlinit cinci ani. Cum a fost sărbătorit micuțul

Băiatul cel mare al Mirelei Vaida a împlinit cinci ani. Cum a fost sărbătorit micuțul

GALERIE FOTO (5) Primele declarații ale Mirelei Vaida, după ce s-a aflat că este, din nou, însărcinată! Vedeta Antenei 1 va deveni mamă pentru a patra oară, la 41 de ani

Băiatul cel mare al Mirelei Vaida a împlinit cinci ani. Prezentatoarea de la Acces Direct se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Mirela Vaida are trei copii minunați, iar vineri, blondina l-a sărbătorit pe fiul ei mai mare. Vladimir a împlinit cinci anișori!

Băiatul cel mare al Mirelei Vaida a împlinit cinci ani. Cum a fost sărbătorit micuțul

Băiatul cel mare al Mirelei Vaida a împlinit cinci ani. Zi de sărbătoare în familia Mirelei Vaida. Fiul cel mare al prezentatoarei tv a împlinit cinci anișori. Familia se află în vacanță în Turcia, iar marea sărbătoare i-a prins acolo, iar micuțul Vladimir a fost sărbătorit într-un loc de vis. Mirela Vaida le-a arătat fanilor săi cât de bine de distrează alături de familia sa, postând și o imagine de colecție alături de soțul, dar și de copiii ei.

Moderatoarea tv este extrem de fericită atunci când vine vorba despre copiii săi, iar o astfel de zi atât de specială nu putea trece neobservată. Blondina i-a urat ”La mulți ani” copilului său cel mare pe Instagram. „La mulți ani, Vladiuc-Haiduc!! 5 anișori azi!! Îți mulțumim! #mirelavaida #family #vladimir #5ani #holiday #seaside”, a fost urarea pe care Mirela Vaida i-a dedicat-o fiului său.

De asemenea, Mirela a postat și o fotografie pe InstaStory în care este surprinsă cu un pahar de răcoritor în mână, urându-i toate cele bune fiului său, Vladimir. „La mulți ani, Vladimir al meu voinic și vesel!!”, a mai scris vedeta pe InstaStory.

Blondina este activă pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Așadar, Mirela nu a putut să nu le povesteacă internauților peripețiile cu care s-a confruntat în vacanța din Turcia. Aceasta a spus că cei trei copii ai săi mănâncă doar paste și cartofi prăjiți. „Suntem la masă, băieții au mâncat paste, căci copiii mănâncă doar paste și cartofi prăjiți. Spuneți-mi mie uu care mănâncă broccoli la trei ani. Ai mei nu mănâncă broccoli. Mănâncă paste și cartofi prăjiți.”, a mai adăugat vedeta pe InstaStory.

Povestea de dragoste dintre Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru

Pe Mirela Vaida, telespectatorii o urmăresc zi de zi la Antena 1, prezentând Acces Direct. În spatele scenei, blondina are o viață de familie extrem de activă. Prezentatoarea este căsătorită cu Alexandru Vaida din 2009, iar împreună au trei copii, o fetiță și doi băieți. Alex este director comercial la o companie și călătorește foarte mult prin țară.

Acesta preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, apărând în doar câteva imagini pe care Mirela le-a postat pe rețelele de socializare. „El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui.”, a spus Mirela Vaida.

Mirela si Alexandru
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: