Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida și Cosmina Adam au lansat o piesă împreună: ”Faceți loc la moldovence”

Mirela Vaida și Cosmina Adam au lansat o piesă împreună: ”Faceți loc la moldovence”

Mirela Vaida si Cosmina Adam

Mirela Vaida și asistenta emisiunii Acces Direct, Cosmina Adam, au lansat o melodie împreună. ”Faceți loc la moldovence” este titlul piesei care are în momentul de față peste 8 mii de vizualizări.

Mirela Vaida și Cosmina Adam au lansat o piesă împreună: ”Faceți loc la moldovence”

Prilej de bucurie pentru Mirela Vaida și Cosmina Adam! Prezentatoarea și asistenta emisiunii Acces Direct au lansat o melodie împreună, vineri, intitulată ”Faceți loc la moldovence”. Piesa este una de folclor, iar videoclipul le are în cadru pe cele două, îmbrăcate în straie populare în timp ce cântă în mijlocul naturii.

”Faceți loc la moldovence” este încărcată pe youtube de mai bine de trei ore și a strâns până acum peste 8 mii de vizualizări. Piesa era anunțată de mai mult timp pentru fanii celor două vedete. ”Va fi o super melodie. (…) Eu zic că o să vă placă. Poate deveni un imn și e de muzică, de vacanță, de petrecere și e filmat într-un cadru de poveste”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

”Faceți loc la moldovence/De noi nimeni nu mai trece/Moldovencele-s bățoase și pe atât îs de drăcoase/ Între două moldovence n-o să știi pe care alege/Una de o alegi îndată/Rău îți pare după ailaltă/” sunt o parte dintre versurile cântecului popular.

Reacția fanilor la melodia Mirelei Vaida și a Cosminei Adam

Fanii nu s-au putut abține din comentarii la auzul versurilor. Au curs valuri de aprecieri pe pagina de youtube unde a fost încărcată piesa: ”Sunteti cele mai talentate si frumoase moldovence!Va ador pe amândouă!Mult succes in continuare si sa scoateti cat mai multe piese impreuna!Suna foarte bine această piesa!Daca mai continuați asa o sa rupeti topurile!Hai cu locul 1 in top 🔝!!!😇😘😍🤩/abia astept eu o stiu fff bine pe mirela si e ff talentata si frumoasa si ii urez bafta la tot ce vrea abia asteot te iubesc mirela si pe fata cealalta din imagine e frumoasa si talentata va iubesc/Vā spune o ardeleancā cā sunteti superbe!!!😘❤️❤️👏👏👏/Frumoase moldovence, superba locatia ,interpretare impecabila,mult succes si la cat mai multe duete impreuna!👏👏👏😘”, sunt o parte dintre comentariile fanilor.

Așadar, melodia se anunță a fi una de succes. În ceea ce o privește pe Cosmina Adam, cunoscută mai puțin publicului în plan muzical, ea cânta tot folclor și până să devină asistentă la Acces Direct. Reamintim că ea i-a luat locul fostei asistente Emily Burghelea.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: