Redactia.ro
Home » Monden » Așa arăta Mirela Vaida acum 7 ani! Vedeta a făcut publice imaginile

Așa arăta Mirela Vaida acum 7 ani! Vedeta a făcut publice imaginile

Mirela Vaida, plină de vânătăi! Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida este una dintre cele mai talentate și iubite prezentoare de la noi. Pe lângă jobul pe care îl are la emisiunea „Acces Direct”, frumoasa Mirela mai cochetează și cu actoria, dar este și cântăreață. Recent, prezentatoarea a publicat imagini cu ea de acum șapte ani, iar fanii au rămas suprinși.

Cum arăta Mirela Vaida în 2014?

Mirela Vaida este pe bună dreptate o femeie extrem de frumoasă, iar fanii ei de pe rețelele sociale sunt de acceași părere. Este o femeie iubită, o artistă talentată și o mamă model. Vedeta a împărtățit cu fanii ei câteva fotografii de pe vremea când prezenta emisiunea Mireasă pentru fiul meu, mai exact din urmă cu 7 ani.

Mirela Vaida a primit o notificare de la o pagina socială prin care îi aducea aminte că are o fotografie de acum șapte ani, chiar în aceeași zi în care se afla. Prezentatoarea nu a ratat momentul de a împărtășii și cu fanii fotografiile.

Mi-a amintit facebook-ul că fix acum 7 ani, pe 12 iulie, arătam așa! Mai bine nu-mi mai amintea, că, dupa ce m-am uitat azi în oglinda, mi-am stricat toată saptămâna.. Mda… „, a scris Mirela Vaida.

Cum se menține Mirela Vaida

Mirela Vaida este mămică a trei copii superbi și are 38 ani, dar nu se neglijează deloc. Vedeta are un trup de invidiat și în cadrul unui interviu a declarat care este secretul.

Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu mănânc dulciuri pentru că nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine să mănânci ceva… Ăla e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea ce îți vine în cap. Dar, în rest, nu mă opresc de la nimic. Din păcate, nu am timp să fac sport, dar ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama. Un pic de mo- derație, cam ăsta cred că este secretul, pentru că nici eu nu mai am 18 ani, am 38, aia e!„, a spus Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: