Redactia.ro
Home » Monden » După Mirela Vaida, Cosmina Adam, asistenta acesteia, se teme pentru viața ei. A fost amenințată înainte de emisiune

După Mirela Vaida, Cosmina Adam, asistenta acesteia, se teme pentru viața ei. A fost amenințată înainte de emisiune

Toată România știe despre drama prin care Mirela Vaida trece în ultimele lui. Frumoasa prezentatoare TV este terorizată de o femeie care o amenință constant, ba mai mult a și venit de două ori pe platourile emisiunii pentru a-i face rău Mirelei.

Cosmina Adam, asistenta Mirelei Vaida, a acordat un interviu unui post TV unde a povestit că și ea la rândul ei primește amenințări telefonice, unele chiar înainte de emisiune și că se teme pentru viața ei după ce a văzut cele întâmplate colegei ei.

La vreo câteva săptămâni de la acel atentat am primit un mesaj într-o zi de la un număr, amenințându-mă că dacă nu mă îmbrac la emisiune cu rochiță, mă va prinde pe stradă. Mă simțeam… M-am dus la Poliție, am făcut plângere și nu s-a întâmplat nimic nici până în ziua de astăzi. Dar am trăit niște momente groaznice ca toți colegii mei. M-am întâlnit cu complicea ei, se mai plimbă pe lângă studiourile noastre. Eu merg pe stradă singură, vin acasă singură, Doamne ferește de ceva! Acel număr nu m-a mai contactat, am sunat și nu a răspuns. Probabil cineva a vrut să mă sperie. Clar trebuie să merg înainte. Nu am fost eu cea vizată, dar faptul că am fost acolo cu Mirela și toți colegii ne-au afectat pe toți, dar nu să te facă să nu mai ieși din casă. Ea a gestionat foarte bine situația. Să mă fi pus eu în locul ei, nu știu cum reacționam.„, a povestit Cosmina Adam într-un interviu.

Cosmina Adam nu are de gând să renunțe la jobul pe care il are

Cu toate că trece prin momente stresante la emisiune și este amenințată, frumoasa asistentă nici nu se gândește să renunțe la jobul pe care îl are. Ea a povestit că de mic copil își dorea să vină în București și să reușească să întreîn sufletele fanilor, fiind și o cântăreață de muzică populară de succes.

Acest job se îmbină foarte bine pentru că eu cânt muzică populară și iată că atunci când am primit telefonul să mă duc la casting a fost o ferire imensă pentru mine și pentru părinții mei. Chiar s-au bucurat, nu mi-au spus că: vai, ești asistentă, vezi-ți de cariera ta în muzică populară. Ei mă susțin în orice proiect. Îmi doream de mică să ajung în București, iată că acum 4 ani am decis să mă mut aici. Fiind din provincie, concepțiile sunt diferite. Trebuie să te dai după oameni. Pe unii îi credeam apropiați, dar cu cât înaintezi și încerci să ieși în față, încercau să-mi pună piedici.”, a povestit Cosmina Adam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: