Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, atacată din nou de Antoanela! Polițiștii au alergat după agresoarea prezentatoarei TV ca să o prindă

Mirela Vaida, atacată din nou de Antoanela! Polițiștii au alergat după agresoarea prezentatoarei TV ca să o prindă

GALERIE FOTO (2) Mirela Vaida, atacată din nou de Antoanela! Polițiștii au alergat după agresoarea prezentatoarei TV ca să o prindă

Mirala Vaida trece din nou prin momente cumplite! Atacatoarea care a agresat-o cu un bolovan în urmă cu câteva săptămâni, a lovit din nou! Femeia a spart toată geamurile ușii de la sediu, provocând panică în rândul tuturor.

Mirela Vaida, atacată din nou de Antoanela

Mirala Vaida este din nou în stare de șoc, după ce, Antoanela Grigoraș, femeia care a intrat cu un bolonav uriaș în platoul de la Acces Direct în urmă cu câteva săptămâni, a atacat-o din nou pe cunoscuta prezentaroare! Mirela a izbucnit în plâns și a spus că se simte terorizată de această femeie.

Înarmată cu mai multe pietre, Antoanela Grigoraș a avut aceeași strategie dementă, provocând panică în jurul ei. Aceasta a spart toate geamurile ușii sediului, urlând. Cea care a făcut anunțul înfiorător a fost chiar Mirela Vaida. Vedeta a început să plângă în direct, lacrimile curgându-i șiroaie pe obraji, spunând că se simte terorizată și a ajuns să-i fie frică să mai iasă din casă din cauza acestei femei care umblă liberă.

”Am din nou să vă dau o veste pentru mine din nou șocantă, pentru că ne vizează în mod direct și personal și fac un apel clar către Poliție și procurori. Antoanela cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile. M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam. Aceasta e mașina mea și îmi era foarte teamă că-mi va distruge mașina. Efectiv, suntem terorizați”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct, plângând.

Mirela Vaida a spus că nu înțelege de ce nu s-au luat măsuri în ceea ce o privește pe Antoanela Grigoraș, având în vedere că a depus mai multe plângeri penale împotriva ei pentru amenințare și tentativă de omor.

”Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tenativă de omor. Procurorii nu înțeleg, nu am reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din spitalul Obregia după o săptămână. Femeia vine din nou dezbrăcată ziua în amiaza mare și iată ce face în sediul nostru la doar 3,5 metri de locul în care mă aflu. Mi se pare că suntem ca niște câini care latră la lună. Facem apeluri disperate către Poliție care a venit să o ia și probabil că mâine Antoanela va fi din nou aici. Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva până autoritățile își dau seama că suntem într-un real pericol? Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze n;aibii cineva. Îmi e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă. Ce pot să fac? Dacă fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!” a spus Mirela Vaida plângând la Acces Direct.

Mirela Vaida, atacată din nou de Antoanela! Polițiștii au alergat după agresoarea prezentatoarei TV ca să o prindă
Mirela Vaida, atacată din nou de Antoanela! Polițiștii au alergat după agresoarea prezentatoarei TV ca să o prindă

Polițiștii au alergat după agresoarea Mirelei Vaida ca să o prindă

Camerele de filmat au surprins-o pe Antoanela Grigoraș încă dinainte de a arunca cu bolovanii în geamurile ușii sediului Acces Diect. Femeia a venit îmbrăcată la fața locului, însă s-a dezbrăcat apoi rapid, în doar câteva secunde, în spatele unei rulote. Fără să mai stea pe gânduri, aceasta a început apoi să provoace haos și panică, pietroaiele aruncate de ea trecând prin ușa clădirii.

Femeia a avut un comportament agresiv, căci pe lângă faptul că a lovit în geamurile ușii sediului Acces Direct cu pietre, a și amenințat public, strigând: ”Mi-a furat banii! Dă-mi banii! Nu mă interesează! Te omor!”.

Imediat, la fața locului au ajuns și Poliția. Oamenii legii au mers țintă către Antoanela Grigoraș, iar aceasta, dezbrăcată în continuare, a început să alerge printre mașinile din parcarea sediului. Din fericire, polițiștii au reușit să o prindă în cele din urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: