Redactia.ro
Home » TV » Mirela Vaida a izbucnit în plâns, după dubla crimă din Argeș: ”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta”

Mirela Vaida a izbucnit în plâns, după dubla crimă din Argeș: ”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta”

Mirela Vaida este șocată după dubla crimă din Argeș. Prezentatoarea a izbucnit în plâns, chiar în timpul emisiunii Acces Direct, mai ales că în luna ianuarie i-a avut ca invitați pe soția ucisă și concubinul acesteia, criminal. Încă de atunci bărbatul și-a amenințat cu moartea partenera.

Mirela Vaida a izbucnit în plâns, după dubla crimă din Argeș: ”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta”

Dubla crimă din Argeș a traumatizat-o pe Mirela Vaida. Prezentatoarea este șocată de bărbatul din Argeș care și-a înjunghiat fosta concubină, în vârstă de 38 de ani și fiul de 14 ani, în curtea unei biserici din Argeș. Mirela Vaida a început să plângă în timpul emisiunii Acces Direct, mai ales că la începutul acestui an i-a avut invitați pe cei doi concubini și încă de pe atunci bărbatul și-a amenințat cu moartea partenera.

Mirela Vaida spune că nu se mai simte în siguranță într-un stat în care suntem în care suntem atacați eu cu pietre, și femeia aia cu cuțitul la gât.”

”Am fost extrem de traumatizată și încă sunt vă spun că nu mă simt în siguranță într-un stat în care suntem în care suntem atacați eu cu pietre, și femeia aia cu cuțitul la gât. Un băiat de 14 ani și-a pierdut viața.”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida se teme pentru viața ei

De altfel,  artista se teme pentru viața ei după ce o femeie goală a pătruns în platou și a atacat-o cu piatra. Mirela Vaida crede că agresoarea ar mai putea ataca-o, deși a făcut plângeri la poliție. Mirela Vaida a reamintit că bărbatul criminal din Argeș era gelos pe fosta concubină.

”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta, aștept să mă omoare cineva pe stradă chiar dacă am făcut plângeri la poliție, aștept să se întoarcă atacatoarea, aștept să-mi omoare cineva copiii pentru că autoritățile nu își fac treaba. Autoritățile se fac că nu ne aud. (…) O femeie care mâine ar fi trebuit să împlinească 38 de ani a fost ucisă de concubinul gelos…pe 8 ianuarie a fost la Acces Direct….”, a mai spus Mirela Vaida.

Deși i-a atras atenția să nu mai facă amenințări cu moartea, Mirela Vaida acuză autoritățile nu s-au implicat în acest caz.

”I-am atras atenția pe 8 ianuarie că ce face e o ameninare și poliția se poate autosesiza. Nimeni n-a făcut nimic. Procurorii n-au făcut nimic. Femeia de 38 de ani a murit și băiatul de 14 ani înjunghiați ca niște animale…”, a mai spus Mirela Vaida.

Cum a avut loc dubla crimă din curtea unei biserici din Argeș

În acest weekend,  un copil de 14 ani și mama lui au fost găsiți morți în curtea unei biserici din Mihăiești, Argeș. Fostul concubin al femeii era gelos pe aceasta pentru că l-a părăsit. A urmărit-o, iar în curtea bisericii, după un schimb de replici, a înjunghiat-o în zona gâtului. Fiul acestora, un minor de 14 ani, a dat să fugă, dar a fost prins de tatăl său și dat cu capul de asfalt până când băiatul și-a dat ultima suflare. După cele două crime, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: