Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida a fost amenințată de fratele lui Ioniță de la Clejani în direct! ”Să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea din platou”

Mirela Vaida a fost amenințată de fratele lui Ioniță de la Clejani în direct! ”Să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea din platou”

Mirela Vaida a fost amenințată de fratele lui Ioniță de la Clejani în direct! ”Să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea din platou”

Mirela Vaida este urmărită de amenințări în ultima perioadă. Prezentatoarea de la ”Acces Direct” a fost de curând amenințată de fratele lui Ioniță de la Clejani. 

Mirela Vaida a fost amenințată de fratele lui Ioniță de la Clejani în direct

Mirela Vaida a fost amenințată în direct de fratele lui Ioniță din Clejani! Roger a contactat-o pe vedetă chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1 și a amenințat-o atât pe ea, cât și pe invitații din platou. Bărbatul părea extrem de supărat, iar mesajul său a luat-o prin surprindere pe prezentatoare.

Îndrăgita prezentatoare și cântăreață a declarat că este nevoită să ceară ajutorul oamenilor legii. Cuvintele bărbatului au speriat-o atât pe ea, cât și pe invitații din platoul Acces Direct. Adriana Bahmuțeanu și Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță, au fost revoltate de cuvintele lui Roger. Roger ar fi fost contactat telefonic cu privire la presupusul fiu necunoscut al fratelui său, care și-ar fi pierdut viața la opt ani.

”Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou…(…) De ce nu a fost la timpul acela? (…) A fost o greșeală a tinereții (n.r. când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa). Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei. Dacă la fiecare și-mi cer iertare făceam dragoste și se ducea mâine și poimâine cu altul și cu altul… acum dacă eu eram un lăutar celebru trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei? Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba fiecare copil trebuie să aibă un tată (n.r. când a fost întrebat dacă Ioniță a recunoscut-o pe Ramona). Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă…”, a declarat acesta la Acces Direct, însă nu a mai apucat să-și termine fraza.

Reacția Mirelei Vaida a fost una șocantă

Mirela Vaida a răbufnit după ce a auzit cuvintele bărbatului. Prezentatoarea TV nu înțelege de ce Roger a început să o amenințe și i-a spus că se vede nevoită să apeleze la ajutorul oamenilor legii. Mirela Vaida i-a mai spus că ea și cei din platou nu au nicio vină pentru situația din familia Clejanilor.

”De ce vorbim așa? Nu putem vorbi așa, nu de asta v-am introdus în direct. Am fi vrut să ne spuneți din partea familiei ce știți.(…) E urât ceea ce faceți și e o amenințare. Eu pot să o iau ca atare. Ceea ce faceți dumneavoastră e o amenințare și eu acum sunt obligată să spun autorităților să ia în considerare această amenințare, pentru că noi nu am făcut decât să vă dăm dreptul la un punct de vedere. 

Nu sunt eu pe persoană fizică vinovată de faptul că această fată (n.r. Ramona de la Clejani) a spus că a mai avut un frate de tată cu același frate celebru. Eu, Adriana, etc., suntem aici ca și jurnaliști, eu sunt un moderator. V-am dat posibilitatea să spuneți cel mai bine ce s-a întâmplat. Eu n-am de unde să știu dacă e adevărat ce spune Ramona sau bunicii acelui copil, tocmai de aceea aveam nevoie de o altă părere. Dumneavoastră intrați și amenințați. Ați făcut-o de două ori, deși v-am atras atenția. Eu o s-o iau de bună, pentru că mi se pare că amenințările în această țară nu sunt luate în considerare de către nimeni”, i-a spus Mirela Vaida lui Roger.

Etichete: