Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida este din nou în pericol! Atacatorarea face amenințări în mijlocul străzii

Mirela Vaida este din nou în pericol! Atacatorarea face amenințări în mijlocul străzii

GALERIE FOTO (3) Mirela Vaida este din nou în pericol! Atacatorarea face amenințări în mijlocul străzii

Mirela Vaida este din nou speriată că ar putea fi victima unui atac, asta după ce Lămâia Stanescu a fost surprinsă amenințând în plină stradă.

Mirela Vaida este din nou în pericol! Atacatorarea face amenințări în mijlocul străzii

Mirela Vaida a trecut prin clipe cumplite în ultima perioadă. Moderatoarea de la ”Acces Direct” a fost atacată, în direct, de către Antoanela Grigoraș care a aruncat cu un bolovan către ea, intrând goală în platoul emisiunii. Ulteriori, la două luni de la cumplitul incident, aceeași femeie și-a făcut apariția din nou. Aceasta a spart un geam, nereușind să intre din nou în platoul de televiziune. La acea vreme, Mirela Vaida a mers cu frică la muncă, iar de fiecare dată când își amintea că a fost atacată cu bolovani, vedeta izbucnea în lacrimi.

Mirela Vaida este din nou în pericol! Atacatorarea face amenințări în mijlocul străzii

Antoanelei Grigoraș nu a lucrat singură, femeia având un complite. Este vorba despre Lămâia Stanescu care a ajuns chiar să fie luată de poliție și internată pentru o scurtă perioadă la un centru de boli nervoase. La ieșire, Lămâia a blestemat-o pe Mirela Vaida, considerând că aceasta este vinovată pentru problemele pe care le are în acest moment.

Se pare că povestea nu se termină aici, căci pe TikTok a devenit viral un clip video cu Lămâia, în care aceasta o amenință pe Mirela Vaida că îi sparge capul a doua oară când o vede. Femeia a fost filmată de un tânăr, care a postat imediat videoclipul pe internet.

Mirela Vaida este din nou în pericol! Atacatorarea face amenințări în mijlocul străzii

Câți bani ia Mirela Vaida la Acces Direct

Mirela Vaida a venit în televiziune din sfera artelor, fiind actriță și cântăreață. Însă cariera de televiziune sigur i-a rotunjit frumos veniturile. Salariu generos ar fi venit după ce artista ar fi acceptat să se implice în cele două emisiuni de la Antena 1, adică atât la ”Acces Direct”, cât și la ”Te cunosc de undeva”, care deja s-a încheiat.

Mirela Vaida ar fi cerut o sumă frumușică pentru cele trei luni de contract de la Te cunosc de Undeva, mai ales că filmările i-au ocupat și weeekend-urile, având în vedere că emisiunea Acces Direct se difuzează de luni până vineri. Mai mult, galele sau finala emisiunii se filma în timpul săptămânii, așa că s-a găsit o soluție de compromis. Când a fost nevoie, Mirela Vaida a fost înlocuită de la ”Acces Direct” cu Emilia Ghinescu.

Și chiar se pare că a meritat absența de la Acces Direct. Căci pentru apariția de la Te cunosc de undeva, Mirela Vaida ar fi cerut nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: