Redactia.ro
Home » Monden » Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant pentru regretatul artist. Alin a lansat o piesă în amintirea mentorului său

Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant pentru regretatul artist. Alin a lansat o piesă în amintirea mentorului său

GALERIE FOTO (3) Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant pentru regretatul artist.

Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant pentru regretatul artist. Alin Gabriel Matei, băiatul pe care Petrică Mîțu Stoian l-a inspirat și ajutat în ultimii ani, i-a dedicat o piesă celui care i-a fost mentor. Regretatul artist s-a stins din viață pe 6 noiembrie, în urma unui șoc septic.

Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant pentru regretatul artist. Alin a lansat o piesă în amintirea mentorului său

Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant pentru regretatul artist. Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie, după ce a făcut tratament post-COVID. Interpretul de muzică populară nu a avut copii, dar Alin Gabriel Matei a fost băiatul de care solistul s-a ocupat în ultimii ani. Băiatul de suflet al artistului a făcut un gest impresionant în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Tânărul artist a lansat o piesă cu un videoclip în care a atașat multe imagini cu regretatul cântăreț. Melodia se numește ”E pustie pădurea fără glas de turturea” și a fost lansată pe 30 noiembrie.

Tânărul cântăreț a vorbit despre ultima discuție pe care a avut-o cu regretatul artist. Alin și Petrică Mîțu Stoian au avut o relație strânsă, iar solistul i-a fost mereu alături și l-a îndrumat în cariera sa. ” Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gandit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus așa că era obosit, nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare.Ne-am împrietenit, ne-am cunoscut în cadrul unui concurs. Era în juriu, eu era, concurent.”, a spus Alin Gabriel, la România TV.

Alin suferă enorm după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a fost căsătorit, dar a divorțat în 2012. Cu toate astea, artistul nu a avut copii. Cu toate astea, l-a luat sub aripa lui pe Alin Gabriel Matei, un tânăr pe care l-a instruit așa cum a știut el mai bine. Alin este devastat de moartea interpretului de muzică populară. După ce a aflat cumplita veste, tânărul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Astăzi a plecat dintre noi o MARE valoare a folclorului românesc, dar și un om minunat, un al doilea tată al meu. Nu am cuvinte sa exprim durerea pe care o simt acum, s-a rupt o bună bucată din inima mea! Nene, Dumnezeu sa vă așeze pe aleea artiștilor de acolo din cer, o sa rămân mereu băiatul lui nenea așa cum îmi spuneați! Dumnezeu să-l ierte și să-i ofere odihnă veșnică🥺 Pentru mine rămâneți NEMURITOR!🖤”, este mesajul transmis de Alin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: