Redactia.ro
Home » Breaking News » Băiatul din Constanța dat dispărut, a fost găsit mort

Băiatul din Constanța dat dispărut, a fost găsit mort

Băiatul din Constanța dat dispărut, a fost găsit mort

Băiatul în vârstă de 8 ani din Constanța, dat dispărut săptămâna trecută, a fost găsit mort. Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit într-un bazin, după ce militarii din cadrul ISU Dobrogea au golit toate bazinele din zonele fermelor de porci din Pecineaga.

Băiatul din Constanța dat dispărut a fost găsit mort

Potrivit Știrile ProTv,copilul în vârstă de 8 ani dispărut din Pecineaga, județul Constanța, a fost găsit fără suflare vineri dimineață, înhtr-un bazin de colectare al unor ferme de porci.

Timp de mai multe zile, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, au golit două bazine pentru a vedea dacă băiatul a căzut acolo. Trupul neînsuflețit al lui Alexandru va fi dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili în ce circumstanțe a murit copilul.

Alexandru a fost dat dispărut sâmbătă

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție pecineaga au fost anunțați sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui Iulian Alexandru Bițică, din localitatea Pecineaga. Băiatul în vârstă de 8 ani a dispărut din fața locuinței unde se afla la joacă.

Căutările au fost destul de dificile, motiv pentru care a fost folosit un elicopter al Inspectoratului General de Aviație, pe tot parcursul zilei, pentru căutări pe raza comunei, dar și în localitățile vecine.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au verificat canale de irigații, bazine și fose de dejecție, iar polițiștii au verificat sistemul de supraveghere video.

La căutări au participat, peste 150 de polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, polițiști locali, voluntari, de asemenea au fost verificat și sistemul de supraveghere video din localitate, format din 40 de camere.

Citeste si:După mulți ani de muncă în Anglia, s-a întors acasă cu o idee de care a râs toată lumea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: