Redactia.ro
Home » Monden » „Băiatul” lui Gigi Becali a făcut nunta în urmă cu trei ani. Cu ce se ocupă în prezent Marian Ursea

„Băiatul” lui Gigi Becali a făcut nunta în urmă cu trei ani. Cu ce se ocupă în prezent Marian Ursea

Gigi Becali a avut grijă de Marian Ursea de când a rămas fără părinți.

Marian Ursea, băiatul „adoptat” de Gigi Becali acum 12 ani, a surclasat obstacolele din viața sa dificilă și a ajuns nu doar să împlinească visul de a deveni artist de muzică populară, dar și să își întemeieze propria familie. Tânărul în vârstă de 24 de ani a pășit în lumea căsătoriei în secret, iar soția sa a devenit subiect de interes și curiozitate în rândul fanilor lui Marian Ursea.

Marian Ursea a avut o poveste grea de viață

Povestea de viață a lui Marian Ursea a început tragic, când, la vârsta de 12 ani, tatăl său s-a sinucis, iar mama sa l-a abandonat. În momentele grele, Gigi Becali a aflat de situația sa și i-a oferit un sprijin vital. De atunci, Marian Ursea a fost crescut de milionarul din Pipera, care i-a asigurat o educație, o bonă și tot ce avea nevoie pentru a-și clădi un viitor mai bun.

Astăzi, Marian Ursea nu este doar un artist de muzică populară recunoscut, ci și un soț și tată. El a dezvăluit că Gigi Becali a fost mereu lângă el și că îi datorează mult pentru tot sprijinul acordat. Într-un interviu acordat pentru bzi.ro, Marian Ursea a mărturisit că Gigi Becali i-a fost un adevărat tată și că îi mulțumește din suflet pentru tot ajutorul oferit.

Ce spune Marian Ursea despre Gigi Becali

Tânărul cântăreț are doar cuvinte de laudă la adresa milionarului. „Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu şi o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulţumesc din suflet pentru ajutor”, declara Marian Ursea.

În vara anului 2012, Gigi Becali și-a oficializat angajamentul față de Marian Ursea, declarându-l fiul său și promițându-i că nu îi va lipsi nimic. De atunci, Gigi Becali a fost un sprijin constant în viața lui Marian.

„Am lucrat la o firmă de telefonie mobilă, iar de câteva zile lucrez la o firmă de transport aici, în Buzău. Mă ocup de vânzarea biletelor, returnarea coletelor şi altele. De la 18 ani m-am apucat de renovarea casei. Încă nu am terminat pentru că e făcută din pământ şi trebuie să fac câte ceva la ea. Şi plus alte cheltuieli, transport, şcoală”, declara Marian Ursea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: