Redactia.ro
Home » Monden » Băiețelul de 7 ani al lui Dragoș Bucur, un adevărat geniu. Nu a mers o zi la școală, dar deja se pregătește pentru Bacalaureat

Băiețelul de 7 ani al lui Dragoș Bucur, un adevărat geniu. Nu a mers o zi la școală, dar deja se pregătește pentru Bacalaureat

copil dana nalbaru

În urmă cu aproximativ o lună, Dana Nălbaru a intrat în atenția publicului după ce a făcut o serie de afirmații despre motivul pentru care s-a retras din viața publică și a vorbit deschis argumentele care au determinat-o să-și îndrepte pașii spre Iisus Hristos. De această dată, iată că a sosit rândul soțului ei să vorbească despre Divinitate și despe legătura pe care o are cu aceasta.

Dragoș Bucur, declarații curajoase despre credință și Divinitate

În timpul unui interviu acordat VIVA, Dragoș Bucur a fost întrebat cât de importantă este credința pentru familia sa. El a răspuns că aceasta ocupă un loc central, subliniind că, din păcate, are impresia că credința este sub un atac coordonat de câțiva ani. A devenit conștient de acest lucru recent, atunci când a observat că a devenit cool să fii ateu și că este considerat primitiv să fii creștin.

Da, credința este importantă și, din păcate, am senzația că este sub un asediu coordonat de câțiva ani. Am devenit conștient de acest lucru de curând, atunci când mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”, a mărturisit Dragoș Bucur.

Băiețelul lui Dragoș Bucur și al Danei Nălbaru se pregătește să dea BAC-ul la doar 7 ani

Copilul de 7 ani al cuplului Dana Nălbaru-Dragoș Bucur a impresionat prin inteligența sa neobișnuită. Deși nu a frecventat școala nicio zi, băiatul se află în curs de pregătire pentru a susține Bacalaureatul. El a învățat să scrie de mic și, la vârsta de 6 ani, putea să citească câte o carte pe zi.

„Băiețelul meu este foarte tare. Are 7 ani și jumătate. I-am căutat profesor de fizică-chimie și i-am găsit, însă nu au rezonat. Băiețelul meu este deosebit. Sunt fericită că mi l-a dat Dumnezeu și învăț mereu lucruri de la el. Toți copiii mei sunt diferiți, Sofia, Roxana, Kadri. Fiecare are ceva special, dar Kadri, fiind atât de inteligent, este o provocare. Mereu vrea să învețe ceva nou și atunci ne provoacă și pe mine, și pe Dragoș. Știe fizică, chimie. E un copil tare de tot. Sofia (fiica cea mare-n.r.) are aproape șase ani de când învață acasă și Roxana (fetița adoptată de Dana și Dragoș-n.r.), doi ani. Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt. El acum învață pentru examenul de bacalaureat, un test care îți asigură intrarea la anumite facultăți”, a povestit Dana Nălbaru în cadrul podcastului moderat de către Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: