Redactia.ro
Home » Știri » Băieţelul de 8 ani era să moară de foame, singur, pe străzi! Disperat, copilul a recurs la un gest extrem. Ce a zis Poliţia

Băieţelul de 8 ani era să moară de foame, singur, pe străzi! Disperat, copilul a recurs la un gest extrem. Ce a zis Poliţia

Scrisoarea lui Marius către Sfânta Parascheva. Cuvintele emoționante ale unui copil

Caz incredibil! O mamă de 28 de ani, probabil fără suflet, şi-a lăsat copilul să moară de foame, singur, pe străzi. Disperat, băieţelul de 8 ani a recurs la un gest extrem.

Micuţul a fost surprins intrând în casa unui vecin pentru a fura mâncare, după ce mama lui l-a abandonat.

Copilul, înfometat şi foarte slăbit

Copilașul de 8 ani a fost surprins scotocind în frigiderul unor vecini și mâncând mâncarea din acesta, spundu-le acestora că îi este „foame”. Poliția a declarat că micuțul era “foarte slab și subnutrit”. Totul s-a întâmplat în Texas, SUA.

Mama lui, Crystal Viera, în tânără în vârstă de 28 de ani, din Texas, a fost arestată pentru că și-a lăsat fiul de 8 ani singur acasă, în Texas, iar copilul a fost nevoit să recurgă la un astfel de gest pentru a supraviețui.

Poliția a executat un mandat de arestare pe numele lui Crystal Viera în zona San Benito, pe 20 iunie.

Conform reclamanților, un copil a intrat în locuința lor, a deschis frigiderul și a început să mănânce mâncarea. Copilul ținea mâncarea în mână și spunea că îi era „foame”. Copilul a fost descris ca fiind foarte slab și subnutrit”, au zis agenţii.

Mama a recunoscut totul

Mama copilului a recunoscut că și-a lăsat copilul nesupravegheat și singur acasă. Cazul a fost semnalat cu promptitudine la Serviciile de Protecție a Copilului.

Divizia de Investigații Criminale a declanșat o anchetă, care a scos la iveală dovezi de neglijență fizică și malnutriție, ceea ce a dus la acuzarea femeii de abandon și punerea în pericol a unui copil.

Cazul a fost raportat cu promptitudine la Serviciile de protecție a copilului, ceea ce înseamnă că acum copilul este în afara oricărui pericol. Ancheta privind incidentul este în curs de desfășurare, autoritățile concentrându-se pe asigurarea bunăstării și siguranței copilului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: