Redactia.ro

Bancomat aruncat în aer aflat lângă Castelul Peleș din Sinaia

Bancomat aruncat în aer aflat lângă Castelul Peleș din Sinaia

Bancomat aruncat în aer aflat lângă Castelul Peleș din Sinaia. Polițiștii au fost anunțați luni dimineață că un bancomat aflat lângă un castel din Sinaia a fost aruncat în aer. Momentan autoritățile nu știu câți bani erau în bancomat.

Bancomat aruncat în aer aflat lângă Castelul Peleș din Sinaia

Potrivit Mediafax, polițiștii au fost alertați în noaptea de duminică spre luni, după ce un bancomat din Sinaia a fost aruncat în aer. Bancomatul era amplasat lângă un hotel. Momentan, autoritățile fac cercetări pentru a afla câți bani se aflau în bancomat.

În această dimineață, în jurul orelor 04:00, am fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Sinaia a avut loc o explozie la un bancomat amplasat lângă o unitate hotelieră. La acest moment, o echipă operativă efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, clarificării stării de fapt și identificării autorilor”, a informat IPJ Prahova.

Conform procedurilor, polițiștii trebuie să verifice dacă în zona bancomatului sunt camere de supraveghere pentru a identifica suspecții.

În urma cu mai puțin de două săptămâni, un alt bancomat a fost aruncat în aert în stațiunea Poiana Brașov.

Loading...