Redactia.ro
Home » Monden » Bănel Nicoliță a vorbit pentru prima oară despre situația lui financiară. Are un cont de economii generos și plănuiește să deschidă o afacere

Bănel Nicoliță a vorbit pentru prima oară despre situația lui financiară. Are un cont de economii generos și plănuiește să deschidă o afacere

Bănel Nicoliță s-a întors din SUA și este gata să se lanseze din nou în lumea afacerilor. După ce în trecut a eșuat, și-a adunat din nou puterile și nu renunță. Are un plan bine pus la punct, care ar trebui să îi aducă în scurt timp câștiguri semnificative.

Bănel Nicoliță a vorbit pentru prima oară despre situația lui financiară. Are un cont de economii generos și plănuiește să deschidă o afacere

Pentru început, fostul fotbalist dorește să pășească în domeniul afacerilor cu pași mici. Intenționează să-și deschidă un service auto, cu toate că domeniul imobiliarelor ar fi unul mult mai profitabil.

„În vreo două-trei luni vreau să dau drumul la un business la București sau la Brăila. Poate un service auto deocamdată, că n-am finanțe chiar pentru imobiliare, să bag două milioane de euro în construcția de blocuri.”, a dezvăluit Bănel Nicoliță pentru Playsport.ro

O mare dilemă a publicului din țara noastră a fost legată de situația financiară a fotbalistului. De-a lungul timpului au apărut zvonuri conform cărora ar fi falit, motiv pentru care a fost nevoit să facă și diferite împrumuturi pe care nu le-a putut acoperi ulterior.

Plecarea sa neașteptată în SUA a ridicat și mai multe semne de întrebare, iar la scurt timp au apărut persoane care au dezvăluit că Bănel ar fi plecat din cauza banilor, deoarece nu reușea să-și mai acopere datoriile. S-a crezut că a părăsit România pentru a munci în străinătate, dar acest lucru s-a dovedit a fi, în cele din urmă, fals.

Bănel Nicoliță a plecat în realitate în SUA deoarece a vrut să se rupă de viața de aici și să se relaxeze. Nu a negat faptul că a avut probleme financiare, însă situația nu a fost niciodată atât de gravă precum a fost descrisă în presă. După ce s-a întors în țară, a povestit cum în lunile de absență a stat la un prieten, unde a avut șansa să-și pună ordine în gânduri și să-și revină.

Ce economii are, de fapt, Bănel Nicoliță

În cadrul unui interviu recent, fostul fotbalist a fost întrebat despre economiile pe care le are în conturi. Reporterul și-a dorit să știe dacă suma depășește 100.000 de euro, iar Bănel a confirmat această afirmație.

Nu a dorit însă să detalieze subiectul, ci a povestit în schimb despre familia sa. Consideră că împlinirea materială nu înseamnă nimic în comparație cu mândria de părinte, de care se bucură nespus. Cele două fetițe ale sale din mariajul cu Cristina cresc pe zi ce trece, iar el încearcă să le ajute să-și urmeze pasiunile și să le ghideze în viață. Una dintre micuțe pare că este înclinată spre sport, așa că tatăl său dorește să o susțină în această direcție și poate să o ajute să facă performanță.

„Da. Cel mai mult mă bucur însă că am două fete minunate, pe care le iubesc foarte mult. Nu îmi e ușor după divorț, dar asta e viața! Sunt un tip puternic. Am rămas în relații bune cu fosta soție, ne ocupăm ca fetele să nu ducă lipsă de nimic. Mă duc cu ele zilnic la afterschool, care ne costă vreo 3.200 de lei pentru ambele. Cea mică are șase ani și pare mai înclinată spre sport, e la gimnastică acum. Vreau s-o dau mai târziu la handbal, la fotbal. Chiar mi-aș dori! În schimb, cea mare e mai mămoasă.”, a mai declarat Bănel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: