Redactia.ro
Home » Sport » Bănel Nicoliță, scandal cu un ofițer de poliție. Cum a ajuns să ceară bani funcționarului public

Bănel Nicoliță, scandal cu un ofițer de poliție. Cum a ajuns să ceară bani funcționarului public

GALERIE FOTO (2)

Bănel Nicoliță este implicat într-un scandal de 80.000 de euro cu un ofițer de poliție. Fotbalistul a ajuns într-o situație jenantă din cauza datoriilor pe care le are. 

 

Cum a ajuns să se împrumute fotbalistul

 

Un ofițer în rezervă din Poliția Română a ajuns să-l împrumute cu zeci de mii de euro pe fotbalistul Bănel Nicoliță. Conform actelor, polițistul ar avea un salariu de 3.000 de lei, este îngropat în datorii, iar singura casă pe care o are este dată spre închiriere unor alte persoane.

Polițistul Năstase Zaonea pare să fie unul dintre investitorii serioși ai echipei de fotbal din Făurei, județul Brăila.

Polițistul pensionar a reușit să îi ofere, în câteva luni, 81.500 de euro,  deși are un salariu de 3.000 de lei.  Împrumuturile au fost oferite în cursul anului trecut, prin niște contracte încheiate între ofițerul Zainea și Bănel Nicoliță la notarul public Anghel Raluca-Cristina-Elena.

Deși polițistul Zainea susține că încă este angajat al Ministerului Afacerilor Interne, colegii săi de la Poliția Făurei au declarat pentru SPYNEWS, că polițistul a ieșit la pensie de ceva timp.

Cea mai recentă declarație de avere a lui Zainea este cea din 2016, când ofițerul a susținut că familia lui deține un apartament, pe care l-a închiriat unei alte persoane, pentru 500 de lei pe lună.

Astfel, nu se știe unde locuiește polțistul bogat care este sărac, în condițiile în care singura casă pe care o are este dată unui chiriaș.

Conform declarației de avere, ofițerul de poliție a explicat că are datorii de 37.000 de euro la o bancă și un salariu de 3.00 de lei, dar, cu toate acestea, a reușit să îl împrumute pe fotbalist cu fabuloasa sumă de 80.000 de euro.

 

Fotbalistul, dat în judecată

 

Ofițerul l-a dat în judecată pe celebrul fotbalist, după ce acesta ar fi ,,uitat” să returneze banii la termenul stabilit în contractele semnate la notariat. Ofițerul a câștigat de la prima înfățișare.

Bănel Nicoliță a declarat pentru SPYNEWS că toată problema s-a rezolvat. ,,A fost vorba despre mai multe împrumuturi. Banii i-am investit în echipă. Așa este, a fost un proces, dar nu s-a mai ajuns la executare silită, fiindcă am rezolvat problema”, a mai spus fotbalistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: