Redactia.ro
Home » Sport » Bănel Nicoliță a dat cu subsemnatul la poliție! Fostul fotbalist, implicat într-o bătaie

Bănel Nicoliță a dat cu subsemnatul la poliție! Fostul fotbalist, implicat într-o bătaie

Bănel Nicoliță, bataie pe litoral

Face ce face și este tot pe prima pagina a tabloidelor este. Bănel Nicoliță a fost implicat într-un scandal uriaș pe litoral. A ajuns și la poliție unde a dat declarații și i-a identificat pe făptași.

În această vară, fostul fotbalist a petrecut mai mult timp pe litoral. În dimineața zilei de 15 august, în jurul orei 4.30, Bănel Nicoliță s-a întâlnit cu prietenul său Emilian. Au mers spre cluburile de fițe din Mamaia, dar după nicio oră au decis să se întoarcă acasă, în zona blocurilor de lux din stațiune. Prietenul lui Bănel a observat două tinere și a decis să încerce să vorbească cu ele. Ce nu a observat acesta a fost faptul că nu erau singure. Erau împreună cu un bărbat.

„Am observat cum respectivul a ridicat pumnul drept pentru a-l lovi pe Emil, de jos în sus, sub bărbie. Eu, fiind sportiv, știu că se numește uppercut. Imediat după lovitură, prietenul meu a căzut la pământ, cu fața în sus, eu m-am speriat și am fugit înapoi în scara de bloc, de frică să nu iau și eu bătaie”, a declarat Bănel Nicoliță, la Poliție, potrivit celor de la CANCAN.RO.

Prietenul lui Bănel Nicoliță a fost bătut crunt fiind diagnosticat cu leziuni craniene. Fostul fotbalist s-a speriat și nu a chemat ambulanța sau poliția.

Bănel va ajunge în fața magistraților

Emilian nu a mers la spital imediat. A considerat că rănile nu sunt prea grave. A doua zi a fost dus de un alt prieten la spital unde a primit îngrijiri. Bănel Nicoliță a fost interogat și a dat declarații la poliție despre incident. Apoi l-a identificat pe agresor. Astfel, tânărul din Iași a fost reținut, i s-a întocmit un dosar penal, apoi a fost eliberat. Este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Cel mai probabil, Bănel Nicoliță va fi citat ca martor în proces.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: