Redactia.ro
Home » Sport » Bănel Nicoliță nu renunţă la CS Făurei! Ce l-a făcut să se răzgândească

Bănel Nicoliță nu renunţă la CS Făurei! Ce l-a făcut să se răzgândească

Bănel Nicoliță nu renunţă la CS Făurei

Bănel Nicoliță nu renunţă la CS Făurei! Fostul fotbalist a decis să susţină în continuare echipa din oraşul său natal.

Bănel Nicoliță declarase cu ceva timp în urmă că nu se va mai implica la CS Făurei. Spunea că îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu familia. Apoi a revenit asupra deciziei.

„Am renunţat la proiect. Fetița mea cea mare și-a dorit mult să renunț, chiar dacă am băgat mulți bani”, a spus Nicoliță, pentru Digi Sport.

În plus echipa va fi ajutată şi de primărie. Ionel Voinea, primarul din Făurei a anunţat că va da 300.000 de lei.

„Am reuşit să găsim formula legală de a putea începe pregătirile pentru returul campionatului 2019-2020. Ne bazăm pe un buget de 300.0000 lei, 200.000 pe care îi va aloca Primăria Făurei, 100.000 vor veni în urma unui proiect deja alcătuit, de la Consiliul Judeţean Brăila. Vor mai intra în club bani de la sponsori sau de la membri cotizanţi sau simpatizanţi. Toate vor fi făcute în mod legal. Ne dorim să facem o figură frumoasă în acest campionat. Iar locuitorii oraşului Făurei să aibe un alt mod de a-şi petrece timpul într-o după-amiază”, a declarat primarul, Ionel Voinea, pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

La finalul turului, CS Făurei ocupa locul nouă în Seria a doua a Ligii 3, cu 20 de puncte.

Povestea fostului fotbalist

Bănel Nicoliță a fost una dintre vedetele FCSB din anii 2000. A jucat în perioada 2005-2011, în 188 de partide doar în Liga 1, în care a marcat 23 de goluri. La naţionala României a adunat 37 de selecții. În carieră a câştigat două titluri de campion, o Cupa a României și o Supercupă a României, toate cu FCSB, dar și Cupa Ligii Franței, cu Saint Etienne. Până să ajungă la aceste performanţe, Bănel a luptat foarte mult. Provenit dintr-o familie săracă fără posibilităţi, a fost nevoit să depăşească singur toate obstacolele.

„Aveam 7 ani şi voiam să mă duc la şcoală. Mama mi-a zis să mai stau, că sunt mic. M-am dus, mi-am luat un caiet, un pix şi le-am băgat într-o pungă. Toţi erau la costum, eu n-aveam. De unde costum?! Aveam o pereche de pantaloni rupţi. Când venea rândul meu, mă dădeam mereu în spate”, a povestit în urmă cu câţiva ani Bănel.

Salvarea lui a fost fotbalul. Nu i-a fost însă uşor. Nu avea bani de echipament aşa că era nevoit să muncească la câmp.

„Când mă duc acum la un magazin şi văd bomboane, imediat îmi cumpăr o pungă mare, pentru că eu nu am avut bomboane când eram mic”, spunea în urmă cu 8 ani fostul fotbalist.

Citeşte şi: Momente grele pentru Pele! “Trăieşte retras nu vrea să iasă din casă”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: