Redactia.ro
Home » Sport » Momente grele pentru Pele! “Trăieşte retras nu vrea să iasă din casă”

Momente grele pentru Pele! “Trăieşte retras nu vrea să iasă din casă”

Momente grele pentru Pele

Momente grele pentru Pele. Fiul marelui fotbalist a acordat un interviu în care a declarat că tatăl său suferă de depresie și refuză să mai iasă din casă.

Pele are probleme de sănătate de ceva vreme. În ultimul timp se deplasează cu greutate și a început să refuze să mai iasă din casă. Din această cauză a intrat în depresie.

„E rușinat, nu vrea să mai iasă pe străzi, să fie văzut, așa că nu iese deloc din casă. Este destul de fragil, a avut o operaţie şi nu a beneficiat de recuperare adecvată. Această probleme de mobilitate i-a declanşat un fel de depresie. Vă daţi seama, el este Regele, mereu impozant şi azi nu poate merge corect. Trăieşte retras”, a declarat Edinho, pentru TV Globo.

Legendarul fotbalist, în vârstă de 80 de ani se confruntă cu probleme de sănătate de câțiva ani și a suferit mai multe întervenții chirurgicale.

Pele, unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie

Cu peste 1.000 de goluri marcate în carieră, Pele este singurul fotbalist cu trei Cupe Mondiale în palmares (în 1958, 1962 şi 1970). Este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. Brazilianul deține recordul la numărul de goluri marcate. Nu mai puțin de 1.281 de reușite în 1.363 de meciuri. Pentru naționala Braziliei a marcat 77 de goluri. Pelé și-a început cariera la 15 ani jucând pentru Santos. La naționala Braziliei a debutat la doar 16 ani.

Citește și: Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB! Becali a făcut anunțul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: