Redactia.ro
Home » Știri » Bani în plus pentru unii pensionari. Vor primi aceste tichete în decembrie 2021

Bani în plus pentru unii pensionari. Vor primi aceste tichete în decembrie 2021

Vești uriașe pentru unii pensionari! Persoanele aflate într-o anumită categorie se vor prinde de bani în plus începând cu luna decembrie 2021. Aceștia vor putea să își cumpere mai multe produse pentru ca masele de sărbători să fie mai pline, cu ajutorul tichetelor oferite printr-o campanie.

Bani în plus pentru unii pensionari. Vor primi aceste tichete în decembrie 2021

Este vorba de mai mulți pensionari din Iași. Aceștia vor primi ajutoare sub formă de tichete sociale valorice. Bonurile sunt oferite print-o acțiune demarată cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Bonurile sunt oferite în cadrul unei acțiuni realizată cu ocazia sărbătorilor de iarnă din acest an.

„Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an pensionarii ieșeni vor primi ajutoare sub formă de tichete sociale valorice. Acțiunea, ajunsă la ediția a XVII-a, este organizată de către Primăria Municipiului Iași, prin Direcția de Asistență Socială.

Reguli pentru a beneficia de tichete

Pensionarii care o să beneficieze de carnetul de tichete sociale sunt cei care au domiciliul în Municipiul Iași și sunt în plată cu luna noiembrie 2021. Bonurile o să fie distribuite în perioada 13 decembrie 2021 – 12 martie 2022, în intervalul orar 8:30 – 15:30, în mai multe locuri din oraș.

Beneficiarii campaniei sunt 11.587 de pensionari ale căror pensii cumulate nu depășesc suma de 1.100 de lei inclusiv (pensionari de drept și pensionari pe caz de boală). Valoarea unui carnet cu tichete sociale este de 100 de lei, fiind compus din 10 tichete a 10 lei fiecare.

Pentru a primi astfel de tichete valorice pensionarii trebuie să se afle în baza de date a Casei Județene de Pensii, să aibă domiciliul în Municipiul Iași și să se afle în plată cu luna noiembrie 2021.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: