Redactia.ro
Home » Știri » Bărbat căzut în Lacul Morii din București, salvat în ultima clipă de trei polițiști: “Datorită lor, o persoană trăiește”

Bărbat căzut în Lacul Morii din București, salvat în ultima clipă de trei polițiști: “Datorită lor, o persoană trăiește”

Viața unui bărbat căzut în Lacul Morii din București a fost salvată de intervenția rapidă a trei polițiști. Iar intervenția lor a devenit virală în mediul online.

Ionuț, David și Nicușor sunt cei trei polițiști care i-au salvat viața bărbatului ajuns în apele reci ale Lacului Morii din București. Intervenția celor trei agenți a însemnat totul pentru victimă. Oamenii legii nu au ezitat nicio clipă să sară în ajutor.

Bărbat căzut în Lacul Morii din București, salvat în ultima clipă un de trei polițiști: “Datorită lor, o persoană trăiește”

„Ionuț, David și Nicușor! Ei sunt polițiștii care, ieri după-amiază (n.r. sâmbătă), au salvat o persoană de la înec“, au povestit reprezentanții MAI print-o postare a MAI pe pagina de Facebook.
Cei trei polițiști se aflau în misiune de patrulare în imediata apropiere a Lacului Morii, acolo unde era să se întâmple tragedia.

„Fără să stea pe gânduri, Ionuț a dezbrăcat imediat uniforma și a sărit în apa rece, înotând către bărbatul care părea că nu mai are putere să rămână la suprafață.”, mai dezvăluie cei de la MAI.

În momentul în care a reușit și a adus victima la mal, Nicușor și David erau deja pregătiți să acorde primul ajutor victimei.

Politistii care au salvat un bărbat căzut în Lacul Morii. Foto: Facebook/Poliția Română

“Cei trei polițiști l-au așezat în poziția de siguranță și, preț de câteva minute, i-au aplicat manevrele de resuscitare bărbatului, până când pulsul acestuia a revenit.

Intervenția polițiștilor a devenit virală

„Ionuț, David și Nicușor sunt polițiști în cadrul Secției 21 din București. Și astăzi, datorită lor, o persoană trăiește. Deși a fost prima misiune de acest gen la care au participat, nu au ezitat nicio clipă să ofere ajutorul, indiferent de dificultatea intervenției!

Felicitări, Ionuț!
Felicitări, David!
Felicitări, Nicușor!
Ne mândrim cu voi!“, se mai transmite prin mesajul MAI.

Au curs felicitări și din partea tuturor celor ce au aflat de fapta plină de omenie a celor trei polițiști.

“FELICITARI, DOMNILOR POLITISTI!”, “Respect și Felicitări !!!! Multă sănătate și putere de munca. Astfel de oameni are nevoie Poliția Română.”, “Toată admirația și repctul pentru cei care își fac datoria.”, “Felicitari, salvezi o viata salvezi o lume. Tot respectul.”, sunt câteva dintre sutele de reacții ale internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: