Redactia.ro
Home » Știri » Bărbat mort în vila vrăjitoarei Sidonia după cheful eliberării fiilor săi din închisoare. Ei sunt acuzați că au ucis un om la Padina

Bărbat mort în vila vrăjitoarei Sidonia după cheful eliberării fiilor săi din închisoare. Ei sunt acuzați că au ucis un om la Padina

Imagini de la teribila crimă petrecută la Padina.

O persoană ar fi murit la vila vrăjitoarei Sidonia după ce fii săi au fost eliberați din închisooare.

Judecătorii de la Curtea de Apel Ploieşti au decis ca cei trei fraţi acuzaţi de crima din Padina să fie eliberaţi din arest după numai trei luni. În schimb, fraţii Fabian vor rămâne în arest la domiciliu.

La petrecerea de pomină dată la vila vrajitoarei Sidonia, un bărbat ar fi murit.

Odată cu pronunțarea deciziei judecătorești, a urmat o scenă plină de efervescență acasă la familia unor frați notorii. Cei trei copii ai cunoscutei vrăjitoare Sidonia au fost întâmpinați cu entuziasm la revenirea acasă, chiar la palatul lor, unde au fost întâmpinați cu stropiri de șampanie din toate direcțiile. Clipul cu momentul întoarcerii lor a fost rapid încărcat pe TikTok, unde a acumulat sute de aprecieri într-un timp scurt. Într-o notă poate neașteptată, alături de familia celor trei a fost prezent și Ciprian, fratele lui Emi Pian. Pe pagina sa de TikTok, Ciprian a postat un videoclip în care îi transmite un mesaj de bun venit lui Luis, unul dintre cei trei frați.

„A făcut infarct, comă alcoolică un bărbat care a fost la petrecere”, a spus  unul dintre frații celor acuzați că au omorât un om la Padina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: