Redactia.ro
Home » Monden » Bărbăția lui Pepe, sub semnul întrebării! Cum a reacționat artistul: ”Dacă ești curioasă ți-o arăt!”

Bărbăția lui Pepe, sub semnul întrebării! Cum a reacționat artistul: ”Dacă ești curioasă ți-o arăt!”

GALERIE FOTO (2) Bărbăția lui Pepe, sub semnul întrebării! Cum a reacționat artistul: ”Dacă ești curioasă ți-o arăt!”

Oficial, Pepe și-a început viața de burlac din nou, la doar o zi după ce a divorțat în fața notarului de fosta soție, Raluca Pastramă. 

Bărbăția lui Pepe, sub semnul întrebării

Acum, că este din nou liber să facă ceea ce simte, Pepe s-a lăsat purtat de val și a dat curs propunerii unei vloggerițe de a răspunde la cele mai picante curiozități ale acesteia și a ieșit un interviu senzațional! Artistul nu s-a ferit și a vorbit fără ocolișuri despre viața sa intimă.

Pepe a fost mereu un bărbat direct, care a spus lucrurilor pe nume și nu s-a ascuns de nimic. Nici de data aceasta nu a făcut-o, atunci când a fost pus să răspundă la câteva întrebări destul de picante.

Bărbăția lui Pepe, sub semnul întrebării! Faptul că acum este un bărbat liber, poate să facă exact ceea ce-i poftește inima, iar întrebările intime pe care vloggerița i le-a adresat nu i-au pus prea mari probleme, ci a răspuns relaxat și lejer în legătură cu viața sa sexuală, dar și despre tipul de femei care i-au trecut prin așternuturi, înainte de căsătorie.

Bărbăția lui Pepe, sub semnul întrebării! Cum a reacționat artistul: ”Dacă ești curioasă ți-o arăt!”

O singură întrebare l-a luat prin surprindere pe Pepe, care nu se aștepta să fie întrebat chiar asta, însă după ce s-a adunat puțin a dat un răspuns pe măsura așteptărilor!

Bărbăția lui Pepe, sub semnul întrebării! Vloggerița a fost curioasă să știe cât de viril este Pepe, așa că fără rețineri l-a întrebat: ”Cât o ai?”. Iar Pepe a răspuns în modul său caracteristic, plin de umor: ”Dacă ești curioasă ți-o arăt. Vrei să mergi pe încredere?”.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat

Vestea că Pepe și Raluca au divorțat a zguduit showbiz-ul românesc. Cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu încă de la finalul anului trecut, însă apele nu au rămas liniștite, ci au intrat într-un adevărat război, care a ținut timp de săptămân întregi primele pagini ale tabloidelor.

Ieri, după multe lupte duse, Raluca și Pepe au divorțat în mod oficial, în fața notarului, iar acum ambii sunt liberi să-și continue viața exact aca cum își doresc.

De asemenea, niciunul nu a plecat cu buzunarul gol din mariaj, ci au împărțit în mod egal averea agonisită de-a lungul celor opt ani de căsnicie. Tototdată, aceștia au anunțat că amândoi dețin custodia asupra celor două fete, iar copilele se vor bucura de timp petrecut atât cu Pepe, cât și cu Raluca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: