Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, moment de sinceritate! A fost vreodată violent cu o femeie?

Pepe, moment de sinceritate! A fost vreodată violent cu o femeie?

Pepe, moment de sinceritate

Noi detalii ies la iveală după ce Pepe și Raluca au pus capăt, în cele din urmă, procesului de divorț. Artistul a dezvăluit pe canalul său de youtube dacă a fost vreodată violent cu o femeie din viața sa.

Pepe, moment de sinceritate! A fost vreodată violent cu o femeie?

Pepe și Raluca Pastramă au încheiat, luni, procesul de divorț, după o căsnicie de opt ani, însă noi detalii ies la iveală din viața celor foști soți. Fanii l-au întrebat pe artist, pe rețelele de socializare, dacă a fost vreodată violent cu una dintre femeile cu care a fost împreună. Artistul a explicat, pe canalul său de youtube, cum gestionează el momentele când este provocat de o femeie să o lovească, informează Spynews.

”Au fost anumite nebune care au sărit fix în părul meu, au existat de genul ăsta și atunci nu poți să își folosești forța decât de a-i suci mâinile, dar asta nu înseamnă că ai bătut-o!”, a spus cântărețul pe YouTube.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat

Pepe și Raluca Pastramă sunt proaspăt divorțați. Procesul s-a încheiat, luni, și vor avea custodie comuncă asupra celor două fetițe ale lor: Rosa și Maria.

Image result for pepe si raluca au incheiat divortul

”Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală.”, a explicat Raluca Pastramă, după ce a ieșit de la notar, acolo unde a avut loc divorțul.

A fost Pepe violent cu Raluca?

Raluca Pastramă l-a acuzat pe artist de violență, în timpul procesului de divorț. Însă, Pepe a negat că și-ar fi agresat vreodată soția. Se vehiculează că episodul violent a avut loc la baza Dinamo. Artistul a strâns-o de gât pe Raluca, i-a smucit mâna și a lovit-o de mașină. Ulterior, Raluca a depus plângere pe numele lui, dar mai târziu și-a retras-o.

Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a retras plângereaNu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut  fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat, a declarat Pepe în fața reporterilor, întrebat fiind dacă și-a agresat fosta soție.

Mai apoi, Pepe a explicat că Raluca și-a retras plângerea deoarece nu a avut nicio probă care să ateste atitudinea lui violentă.

Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a mai spus Pepe la ieșirea din sala de judecată.

Înainte de a mai fi căsătorit cu Raluca, Pepe a mai avut o căsnicie și cu Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: