Redactia.ro
Home » Monden » Pepe se distrează la o zi după ce a divorțat de Raluca Pastramă. Artistul a fost naș de botez!

Pepe se distrează la o zi după ce a divorțat de Raluca Pastramă. Artistul a fost naș de botez!

GALERIE FOTO (4) Pepe, moment de sinceritate

Pepe se distrează la o zi după ce a divorțat de Raluca Pastramă! Pepe și Raluca Pastramă au divorțat oficial, luni, după ce au mers la notar unde au semnat actele divorț. Ei bine, ca în orice situație de genul, după rău vine bine! Artistul s-a distrat marți, după ce a fost ales naș de botez. Cântărețul a fost însoțit de cele două minuni din viața sa, Rosa și Maria!

Pepe se distrează la o zi după ce a divorțat de Raluca Pastramă! Artistul a fost naș de botez!

Pepe se distrează la o zi după ce a divorțat de Raluca Pastramă! Oficial, Pepe și Raluca sunt divorțați! Cei doi s-au întâlnit, ieri, pentru ultima oară în calitate de soț și soție, pentru a semna actele de divorț la notar. Cu toate că  apropiații celor doi au sperat că Pepe și Raluca să se împace, căsnicia celor doi s-a finalizat. Ei bine, cu toate astea, artistul a reușit să-și adune puterile și să meargă mai departe. Marți, 9 februarie a avut loc un eveniment important în familia artistului, la o zi după divorțul de soția sa, Raluca Pastramă. Fratele cântărețului, Miguel și-a botezat fetița, iar nașul a fost chiar Pepe, care a venit însoțit la biserică de invitați, părinți, dar și de cele două comori ale sale, Rosa și Maria, care s-au bucurat nespus de mult de acest eveniment. Fiicele sale au stat tot timpul lângă el, iar artistul a atras toate privirile, fiind îmbrăcat cu un costum lejer și purtând o pereche de încălțăminte sport.

Paparazzi Spynews.ro au imortalizat momentul în care artistul a petrecut câteva minute alături de familia și fetele sale, după care au intrat cu toții în biserică pentru a o creștina pe cea mică. Zeci de minute mai târziu,Pepe și invitații au ieșit din biserică, lăsându-se fotografiți ca peste ani să aibă amintiri de la acest eveniment special. Rosa și Maria s-au bucurat că au putut să o țină pe fina și verișoara lor în brațe, făcând multe poze cu aceasta. La scurt timp, toți participanții la eveniment s-au urcat în mașină și au mers, cel mai probabil, pentru a da o mică petrecere în cinstea celei mici.

Pepe și Raluca Pastramă au custodie comună

După ce divorțul dintre cei doi s-a finalizat, Pepe și Raluca au decis că este cel mai bine pentru fetițele sale să aibă o relație normală. Astfel, Raluca a declarat la scurt timp după ce a semnat actele de divorț că atât ea, cât și Pepe au custodie comună, iar fetițele pot sta cât timp doresc la părinții lor. Cu toate că nu vor mai forma o familie și nu vor mai locui împreună, Pepe și Raluca încearcă să le ofere fetițelor lor o viață normală și o educație bună. „Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor”,a explicat fosta soție a lui Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: