Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, pregătit pentru o nouă relație! Ce l-a dat de gol pe fostul soț al Ralucăi Pastramă

Pepe, pregătit pentru o nouă relație! Ce l-a dat de gol pe fostul soț al Ralucăi Pastramă

GALERIE FOTO (6)

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă i-a luat prin surprindere pe fanii acestora. După numeroase scandaluri în care au fost implicați, cei doi și-au găsit, în sfârșit, liniștea. Mai mult, Pepe a făcut o declarație surprinzătoare în cadrul unei emisiuni TV, care a dat de gândit.

 

Pepe, pregătit pentru o nouă relație

Pepe a decis să se separe de soția lui, Raluca Pastramă, alături de care are două fete, în urmă cu câteva luni. Din acel moment, multe persoane au vorbit despre motivele din spatele divorțului, însă adevăratele cauze nua u fost spuse până acum.

În timp ce Raluca Pastramă își vede liniștită de viața ei, Pepe este angrenat în foarte multe activități din sfera profesională, pentru a sta departe de gândurile legate de divorț.

Aristul a făcut o serie de declarații surprinzătoare la Xtra Night Show, care au dat de gândit în ceea ce privește o viitoare posibilă relație. Însă, nu pare să fie vorba despre o împăcare cu Raluca Pastramă. Întrebat în cadrul emisiunii dacă ma poate fi vorba despre o împăcare cu mama celor doi copii, artistul a răspuns sincer și direct.

„Noi nu suntem certați, dar de împăcare nu se pune problema, sub nici o formă, ca relație nici nu se pune problema, noi am vorbit și azi. O să divorțăm la notar. Nu mai avem nici o treabă. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie. Noi stăm la aceeași masă împreună. Am vorbit și noi cu persoane care au mai trecut prin viață. Copiii au reacționat chiar bine, nu ne așteptam ca ele să știe deja ce înseamnă sotuațiile de genul”, a spus Pepe, la Antena Stars.

Astfel, Pepe a lăsat de înțeles că în viața lui există cineva care îi face zilele mai bune și pe care o va arăta lumii, cel mai probabil, în viitorul apropiat.

Nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă mâine-poimâine va apărea, eu sau ea, cu cineva de mână”, a afirmat artistul, la Xtra Night Show, lăsând loc de interpretări.

 

Raluca Pastramă speră la o împăcare cu Pepe?

Pepe a dat de înțeles, de-a lungul timpului, în cadrul unei emisiuni TV, că nu ar mai exista șanse de împăcare între el și Raluca Pastramă.

„Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe, într-o emisiune TV.

Mai mult, sunt zvonuri potrivit cărora Raluca ar vrea să se împace cu artist. Drept urmare, aceasta le-a permis fetițelor să petreacă mai mult timp cu tatăl lor în perioada Sărbătorilor, dar nu numai.

Pepe a subliniat și în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV că nu poate fi vorba despre o împăcare, atâta timp cât doar una dintre părți își dorește asta.

”Atâta timp cât 50% din varianta de 100% nu își mai dorește, atunci nu. Din punctul meu de vedere, este cel mai bien să lăsăm lucrurile așa cum au fost dorite, eu respect dorința fiecăruia și o susțin. Cum niciodată nu credeam că o să existe un divorț, așa nu pot băga mâna în foc că va fi vreo împăcare. (…) Eu sunt un tip hotărât”, a explicat Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: