Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul care a jefuit o bancă din fața Poliției Române a fost prins. Cum a scăpat acesta

Bărbatul care a jefuit o bancă din fața Poliției Române a fost prins. Cum a scăpat acesta

Bărbatul care a jefuit o bancă din fața Poliției Române a fost prins

Suspectul care ar fi jefuit o bancă din sectorul 2 al Capitalei, din fața sediului central al Poliției Române, a fost prins miercuri de autorități. Bărbatul în vârstî de 30 de ani a fost surprins în urmă cu o zi de camerele de supraveghere în timp ce jefuia o bancă din București. Aceasta a fost dus la secție pentru audieri.

Bărbatul care a jefuit o bancă din fața Poliției Române a fost prins. Cum a scăpat acesta

Un caz șocant s-a produs marți în Capitală. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost filmat de camerele de supraveghere marți, în timp ce jefuia o bancă din sectorul 2 al Capitalei. Surprinzător este faptul că banca era situată fix în fața sediului Poliției Române. Pe 17 noiembrie, angajata sucursalei unei bănci din Capitală a fost amenințată cu moartea de un hoț, care a reușit să fure suma de 10.000 de lei. La scurt timp, evenimentul a fost anunțat la 112, dar, între timp, suspectul a reușit să fugă cu banii, lăsând în urmă un bilet de amenințare.„Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar… dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greșit te tai”, scrie pe biletul pe care hoțul i l-a înmânat angajatei băncii.

Cu toate că bărbatul a crezut că s-a îmbogățit peste noapte, oamenii legi au reușit să-l indentifice pe acesta, fiind prins pe o stradă din sectorul trei al Bucureștiului. „În jurul orei 11.30, pe o stradă din sectorul 3, a fost depistat, un bărbat de 30 de ani, identificat ca principal suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată, săvârșită ieri (marți-n.r.) într-o agenție bancară din sectorul 2”, a transmis Poliția Capitalei. Din fericire, în urma evenimentului, niciun angajat al băncii nu a fost rănit. În continuare, bărbatul în vârstă de 30 de ani va fi audiat de anchetatori, pentru a declara de ce a făcut acest gest.

Caz șocant. Un român a reușit să păcălească autoritățile și a jefuit o bancă

În urmă cu doi, un caz șocant avea să șocheze întreaga lume. Un român în vârstă de 64 de ani, pe nume Ion Crăciunescu, a jefuit o bancă din Co-Operative Bank din Londra. Sărbătorile de iarnă de apropiau, așa că bărbatul s-a decis să jefuiască o bancă.nziua de 7 decembrie, autoritățile au fost chemate, pentru a evacua banca, în interiorul acesteia fiind plasat un pachet suspect. În urma analizei, autoritățule au decis că a fost o alarmă falsă, dar în tot acest timp, bărbatul român în vârstă de 64 de ani s-a aflat în bancă și a furat o sumă de bani considerabilă. Bomba cu care i-a amenințat Crăciunescu, a fost de fapt o cutie învelită într-un material negru în care se aflau șervețele și o telecomandă de la televizor, pe care a furat-o de la hote. După ce s-a aflat de furt, autoritățile au refuzat să publice suma exactă care a fost sustrasă. Aceștia au difuzat o imagine cu românul de la gara din oraș, la scurt timp după ce a furat banii din sucursală, acesta fiind bănuit că s-a urcat într-un tren cu destinația Londra. De asemenea, bărbatul avea asupra lui două geamantate.

După ce a fost dat în urmărire în Marea Britanie, s-a aflat că bărbatul a cheltuit banii pe locuri de divertisment pentru adulți, hoteluri și alcool. În 19 martie, Ion Crăciunescu a fost arestat la Luton Crown Court, la doi ani de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini