Redactia.ro
Home » Monden » Bărbatul care a reușit să „păcălească” timpul. Pare de 20 de ani, dar vârsta sa reală este de-a dreptul surprinzătoare

Bărbatul care a reușit să „păcălească” timpul. Pare de 20 de ani, dar vârsta sa reală este de-a dreptul surprinzătoare

GALERIE FOTO (8) Bărbatul care a reușit să păcălească timpul.

Bărbatul care a reușit să „păcălească” timpul. Anii trec iar fizicul oamenilor se schimbă odată cu înaintea în vârstă. Cel puțin, asta ar fi normal. Ei bine, Tristan Lee a reușit să surprindă o lume întreagă cu fizicul său. Pare de 20 de ani, dar vârsta pe care o are, de fapt, este cu totul alta. Nu, nu are intervenții estetice. Care este adevărul?

Bărbatul care a reușit să „păcălească” timpul. Pare de 20 de ani, dar vârsta sa reală este de-a dreptul surprinzătoare

Bărbatul care a reușit să „păcălească” timpul. Tristan Lee pare de 20 de ani, dar vârsta reală pe care o are, de fapt, i-a șocat pe toți. Fără să vă mai ținem în suspans, vă spunem că bărbatul are nu mai puțin de 50 de ani. Deși nu are nicio operație estetica. Tristan nu pare să aibă mai mult de 25 de ani. Și nu, nu este Benjamin Button!

Tristan locuiește în Londra, iar recent a împlinit 50 de ani. Cu toate astea, nu este niciodată crezut când își spune vârsta reală. Cei din jur îl provoacă să le demonstreze că este născut în 1971. Secretul bărbatului este un stil de viață sănătos și o rutină de îngrijire a pielii. De asemenea, Tristan a recunoscut că și-a aplicat câteva injecții cu botox la fiecare opt luni și are filler în pomeți, dar nu are nicio intervenție estetică. „Am un stil de viață sănătos. Pot să fiu bolnav, beat, dar voi continua să îmi păstrez aceeași rutină de îngrijire. Pentru a arăta tânăr trebuie să adopți un stil de viață sănătos. Multă lume spune că arăt așa pentru că am botox, dar mulți care au botox nu arată de 25. În ceea ce privesc operațiile estetice, nu voi apela niciodată la ele”, a spus Tristan.

Care este secretul lui?

Bărbatul de 50 de ani este face fitness și a ținut o dietă vegană timp de șapte ani. Consideră că evitarea zahărului și a alimentelor procesate, este cheia strălucirii sale. De asemenea, Tristan merge pe jos cel puțin 30 de minute în fiecare zi și are un antrenor personal cu care se antrenează de trei ori pe săptămână. „Am tratamente faciale și am o rutină foarte bună de îngrijire a pielii, dar rutina mea de îngrijire a pielii se bazează pe nutriția mea, atât cât sunt loțiuni și poțiuni.Poți să-ți pui o oală de 300 de lire cu cremă hidratantă pe față, dar dacă mănânci mult zahăr, bei mult alcool și fumezi este o pierdere de timp.”, a spus Tristan.

În timp ce majoritatea oamenilor încearcă toate trucurile pentru a întoarce câțiva ani de pe chipul lor, Tristan spune că fizicul său tineresc este o binecuvântare. „Persoanele în vârstă nu știu ce să facă cu mine, cred că arăt prea tânăr. Oamenii tineri cred că arăt tânăr, dar știu că nu sunt tânăr.Oamenii nu mă cred, și spun că-i mint. Am fost la întâlniri și oamenii au fost ca „cine este acest copil”, a mai spus barbatul. Cu toate astea, Tristan recunoaște că este pasionat de cafeaua neagră, pe care o consumă în permanență și la care nu va renunța niciodată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: