Redactia.ro
Home » Monden » Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a făcut o noua operație estetică! Blondina este de nerecunoscut acum

Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a făcut o noua operație estetică! Blondina este de nerecunoscut acum

GALERIE FOTO (4) Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a făcut o noua operație estetică! Blondina este de nerecunoscut acum

Femeia cu cele mai mari buze din lume șochează din nou! Tânăra și-a făcut o nouă intervenție chirurgicală, iar acum este de nerecunoscut!

Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a făcut o noua operație estetică

Andrea Ivanova are doar 22 de ani, însă și-a băgat acid hialuronic în buze de mai bine de 20 de ori. Mai mult, tânăra a cheltuit peste 3.000 de dolari pentru a-și mări buzele. Este cunoscută de toată lumea, fiind pe locul 1 în clasament atunci când vine vorba despre îmbunătățiri ale corpului, dar mai ales, ale buzelor.

”Păpușa Barbie”, așa cum s-a autointitulat și-a băgat acid hialuronic în buze de mai bine de 20 de ori, fiind supranumită ”femeia cu cele mai mari buze din lume”. Acum, Andrea Ivanova și-a făcut o nouă operație estetică și s-a transformat total!

Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a făcut o noua operație estetică! Blondina este de nerecunoscut acum

Andrea Ivanova a trecut din nou pragul medicului estetician și a recurs la o nouă intervenție de mărire a bustului. Mai exact, pe data de 25 ianuarie 2021, Andreea și-a mărit din nou sânii. Cu toate că a trecut prin dureri cumplite și s-a confruntat cu stări neplăcute în primele două săptămâni, acum ”femeia cu cele mai mari buze din lume” a mărturisit că vrea să-și mai mărească încă o dată bustul.

”Cred că încă nu le am cele mai mari. Nu vreau să arăt ca nimeni sau să imit pe cineva. Multe fete din Bulgaria au acid hialuronic în buze. În țara mea, buzele voluptoase sunt la modă acum”, a mai spus femeia.

Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a făcut o noua operație estetică! Blondina este de nerecunoscut acum

Vrea să devină și femeia cu cei mai mari sâni din lume

Andrea Ivanova nu se oprește la buze! Aceasta a declarat că acum vrea să devină femeia cu cei mai mari sâni din lume. Cadrele medicale au avertizat-o pe Andrea să se oprească, însă diva sexy nu are de gând să facă acest lucru, ci chiar vrea să continue să-și injecteze lunar acid hialuronic în buze.

Conform informațiilor apărute în presă, tânăra a investit aproximativ 3.000 de dolari pentru a se transforma într-o adevărată ”păpușă Barbie”, doar pentru injectarea cu acid.

Familia și prietenii Andreei sunt șocați de transformarea acesteia și abia dacă o mai recunosc. Înainte de a se transforma în ”femeia cu cele mai mari buze din lume”, Andrea Ivanova era o tânără inocentă, cu părul brunet și cu trăsături foarte frumoase.

Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a făcut o noua operație estetică! Blondina este de nerecunoscut acum

”Îmi plac buzele mele mai mult ca niciodată. Mă simt foarte bine în pielea mea și sunt foarte fericită. În Bulgaria, asta este moda acum. Sunt oameni care mă plac cu buzele mai mari, dar sunt și alții care le preferă mici. Nu prea mă interesează opinia altora. Cred că oamenii sunt liberi să arate cum își doresc. Nu există limite”, a explicat Andrea Invanova, conform Metro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: