Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul care i-a înmânat arma lui Alec Baldwin a făcut primele declarații despre accident. Ar putea fi găsit principalul vinovat pentru moartea Halynei Hutchins

Bărbatul care i-a înmânat arma lui Alec Baldwin a făcut primele declarații despre accident. Ar putea fi găsit principalul vinovat pentru moartea Halynei Hutchins

Bărbatul care i-a înmânat arma lui Alec Baldwin a făcut primele declarații despre accident. Ar putea fi găsit principalul vinovat pentru moartea Halynei Hutchins

Repetițiile producției „Rust” s-au transformat într-o tragedie teribilă, după ce directorul de imagine Halyna Hutchins a fost împușcată mortal de Alec Baldwin. Incidentul a fost catalogat drept un accident, dar ancheta este încă în plină desfășurare. La mai bine de o săptămână după cele întâmplate, Dave Halls, asistentul responsabil cu armamentul pentru platourile de filmare, a oferit primele declarații. 

Informațiile disponibile despre accidentul de pe platourile de filmare ale producției „Rust”

Anchetatorii fac eforturi să determine ce s-a întâmplat cu exactitate în ziua tragediei. Toți cei implicați în accident au fost de acord să colaboreze cu aceștia și să le pună la dispoziție toate informațiile necesare, însă până acum nu s-a ajuns la o concluzie finală. Printre cei vizați se numără Alec Baldwin, Dave Halls și Hannah Guttierez-Reed.

Alec Baldwin este cel care a tras cu arma și i-a provocat Halynei Hutchins rana care i-a fost fatală. Actorul este pur și simplu distrus de cele întâmplate, mai ales că între el și directorul de imagine exista o legătură strânsă. Și-a dorit ca în această perioadă prezența sa în mediul public să fie cât mai modestă, așa că s-a abținut de la orice declarație despre cele întâmplate.

Singurul său mesaj despre Halyna a fost unul în memoria acesteia, prin care și-a exprimat regretul și durerea. A promis că le va fi alături soțului și fiului acestuia, clarificând, de asemenea, că va colabora cu autoritățile în totalitate.

După ce s-a vehiculat că moartea accidentală a directorului de imagine ar putea fi încadrată la crimă plin neglijență, au apărut diferite ipoteze în legătură cu cei care vor fi găsiți vinovați. Printre aceștia se numără Dace Halls, asistentul care i-a înmânat pistolul lui Alec Baldwin fără să îl verifice. Surse apropiate anchetei au confirmat că bărbatul și-a recunoscut imprudența, mai ales că în 2019 a fost concediat de pe platourile de filmare al unei alte producții pentru un incident asemănător.

Dave Halls a făcut primele declarații despre moartea Halynei Hutchins

Totuși, Halls nu a făcut nicio declarație până acum despre poziția sa față de cele întâmplate. A preferat să lase autoritățile să-și facă treaba, însă a transmis un mesaj în memoria Halynei Hutchins, a cărui moarte l-a afectat puternic.

„Halyna Hutchins nu a fost doar unul dintre cei mai talentați oameni cu care am lucrat, ci și o prietenă. Sunt șocat și întristat de moartea ei. Sper că această tragedie determină industria să-și reevalueze valorile și practicile pentru a se asigura că nimeni nu va mai fi rănit vreodată în timpul filmărilor”, a mărturisit Halls pentru New York Post.

Bărbatul i-a avut în vedere și pe apropiații femeii, care încă sunt în stare de șoc după cele întâmplate.

„Gândurile mele se îndreaptă către toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna”, a mai adăugat acesta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: