Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat a fost reținut

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat a fost reținut

GALERIE FOTO (2) Raed Arafat

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat a fost reținut joi de procurorii DIICOT. Individul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Șeful Departamentului pentru situații de urgență Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, în luna iulie, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia viruslui SARS-CoV-2 nu există.

Într-o postare pe Facebook, care între timp a fost ștearsă, bărbatul susținea că Raed Arafat a fost condamnat la moarte în Palestina pentru crime împotriva cetățenilor români, după ce ar fi traficat organe pentru Mossad – serviciul de informații externe al Israelului.

Mesajul amenințător primit de șeful DSU

El îl soma pe șeful DSU să plece din România și susținea că a primit „dreptul de a ucide în numele țării”, prin jurământul militar depus în urmă cu 15 ani.

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terrorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamţo!”, a fost mesajul pe care Raul Coltor l-a postat pe pagina lui de Facebook, masaj pe care ulterior l-a şters.

Cine este Raul Coltor

Raul Coltor pare a fi un adept al teoriei conspiraţiilor potrivit cărora pandemia de covid-19 nu există şi este doar o manipulare la nivel mondial. De asemenea, multe dintre postările sale conţin diverse articole cu subiecte despre daci şi despre mişcarea legionară, inclusiv citate din Corneliu Zelea Codreanu.

Raul Coltor
Raul Coltor

Individul s-a prezentat în vara anului trecut la CSM pentru a da în vileag presupuse legături între angajaţi americani ai Bazei de la Deveselu cu o reţea de proxeneţi, totul în contextul cazului crimelor din Caracal. El susţinea, atunci, că este spion, potrivit adevarul.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: