Redactia.ro
Home » Homepage » Raed Arafat, amenințat cu moartea pe Facebook

Raed Arafat, amenințat cu moartea pe Facebook

Raed Arafat

Șeful Departamentului pentru situații de urgență Raed Arafat este ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia viruslui SARS-CoV-2 nu există. Poliția face verificări pentru a-l identifica pe autor.

Postarea a fost publicată aseară pe Facebook și a fost distribuită de peste 1.500 de ori. Între timp, postarea pare să fi fost ștearsă sau nu mai e publică, scrie digi24.ro.

 „În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român!

Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.

Raul Coltor pare a fi un adept al teoriei conspiraţiilor potrivit cărora pandemia de covid-19 nu există şi este doar o manipulare la nivel mondial. De asemenea, multe dintre postările sale conţin diverse articole cu subiecte despre daci şi despre mişcarea legionară, inclusiv citate din Corneliu Zelea Codreanu.

Reacția șefului DSU

Nu este pentru prima oară când medicul Raed Arafat este amenințat.  Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală”, a spus șeful DSU la Digi24.

Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a adăugat el.

Mesaje false în numele lui Raed Arafat

Guvernul avertizează că pe internet circulă mai multe mesaje false atribuite secretarului de stat în MAI Raed Arafat. Iar totul ar face parte dintr-o campanie de manipulare gândită pentru a discredita autoritățile. Grupul de Comunicare Strategică arată că mesajele false sunt transmis Direcțiilor de Sănătate Publică din țară.

Mesajul este trimis de pe adresa de mail gsc@mai.gav.ro, adresă care nu aparține niciunei instituții guvernamentale și care folosește o succesiune similară, dar parțială, a literelor care compun domeniul de internet rezervat Guvernului. Textul este conceput pentru a lăsa impresia că Arafat ar solicita Direcțiilor de Sănătate Publică să raporteze discreționar numărul de infectări și de decese.

„Mesajul este unul fals și facem apel la mass-media de bună credință să nu popularizeze acest tip de mesaje create special pentru a induce ideea că cifrele raportate public nu sunt reale”, a transmis luni Grupul de Comunicare Strategică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: