Redactia.ro
Home » Monden » Bărbatul care l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian ar putea scăpa cu o condamnare blandă. Tânărul și-a recunoscut fapta: „Am patru copii și regret fapta”

Bărbatul care l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian ar putea scăpa cu o condamnare blandă. Tânărul și-a recunoscut fapta: „Am patru copii și regret fapta”

Bărbatul care l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian ar putea scăpa cu o condamnare blandă

Bărbatul care l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian ar putea scăpa cu o condamnare blandă. Liderul Duduienilor  a fost înjunghiat mortal în urmă cu doi ani de către Richard Emanuel, membru al clanului Rinu. Tânărul și-a recunoscut fapta și va fi judecat într-o procedură simplificată.

Bărbatul care l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian ar putea scăpa cu o condamnare blandă. Tânărul și-a recunoscut fapta: „Am patru copii și regret fapta”

Emi Pian, liderul clanului Duduianu a fost înjunghiat mortal în timpul unei răfuieli. Bărbatul de 39 de ani a fost înjunghiat de Richard Emanuel, 24 de ani. Tânărul ar putea scăpa cu o condamnare mult mai blândă decât s-ar fi crezut la început. Potrivit unor informații juridice, instanța ia în calcul schimbarea încadrării de ”omor” la ”lovituri cauzatoare de moarte”. Având în vedere că Richard Emanuel și-a recunoscut fapta, acesta va putea primi o pedeapsă mai mică. Dacă prima infracțiune se pedepsește cu 10-20 de ani de închisoare, cea de-a doua se încadrează între 6 și 12 ani.

Potrivit wowbiz.ro, această schimbare ar putea avea loc după ce instanța a decis ca o serie de probe din faza urmăririi penale să fie reanalizate. Magistrații au urmărit o întregistrare video și audio din care reiese că inculpatul a acționat în legitimă apărare. Astfel, pedeapsa ar putea fi chiar mai mică, pentru că tânărul și-a recunoscut fapta.

La începutul acestui an, suspectul a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, spunându-le judecătorilor că are patru copii și că regretă cele întâmplate. Cu toate astea, justiția i-a respins cererea, pe motiv că, indiferent de încadrarea juridică, faptele comise de inculpat prezintă o gravitate extremă și că eliberarea acestuia ar putea stimula temerea că justiția nu este eficientă. ”Faptele, presupus săvârșite de inculpat, sunt de natură să provoace o puternică rezonanță în cadrul societății; în consecință, lipsa unei reacții prompte a sistemului judiciar și lăsarea inculpatului în libertate la momentul procesual de față ar induce perturbări ale disciplinei publice, ale respectului față de lege, stimulând temerea colectivă că justiția nu este eficientă împotriva unor fapte periculoase, generând astfel și un sentiment de insecuritate, putând încuraja alte persoane să comită fapte similare”, se arată în motivarea judecătorilor.

Emi Pian a murit la spital

Pe 4 august se vor împlini doi ani de la moartea lui Emi Pian,liderul clanului Duduianu. Acesta a fost ucis într-un conflict de stradă spontan cu unul dintre membrii unui clan rival. Emi Pian și Emanul Richard s-ar fi certat de la un joc de barbut, din cauza că amândoi împrumutaseră cu bani același jucător. Cearta dintre ei s-a transformat în bătaie în toată regula, iar Pian a fost înjunghiar mortal. La fața locului au ajuns și frații lui Emi Pian, Ciprian și Grațian Pian, care l-au atacat pe agresor și l-au lovit.

Deși a fost transportat la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe Emi Pian, 39 de ani. După moartea sa, autoritățile s-au temut de izbucnirea unui război între clanurile interlope din București, dar acesta nu a avut loc. Duduenii au anunțat la acea vreme că au încredere în justiție și că nu vor încerca să-și facă singuri dreptate. Frații lui Emi Pian sunt acuzați de tentativă de omor asupra lui Richard Emanuel, aceștia fiind plasați sub control judiciar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: