Redactia.ro
Home » Monden » Aly Pian a organizat o petrecere în memoria tatălui său chiar în ziua de Paște. Gestul surprinzător făcut de fiul cel mare al lui Emi Pian

Aly Pian a organizat o petrecere în memoria tatălui său chiar în ziua de Paște. Gestul surprinzător făcut de fiul cel mare al lui Emi Pian

GALERIE FOTO (3) Aly Pian a organizat o petrecere în memoria tatălui său chiar în ziua de Paște.

Aly Pian a organizat o petrecere în memoria tatălui său chiar în ziua de Paște. Fiul cel mare al lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu care a murit în vara anului trecut, a făcut un gest surprinzător la mormântul tatălui lui, chiar în ziua de Paște. După ce a luat Lumina Sfântă de la biserică, Aly Pian a mers la locul de veci al tatului său împreună cu mai mulți prieteni și a organizat o petrecere în memoria lui Florin Mototolea.

Aly Pian a organizat o petrecere în memoria tatălui său chiar în ziua de Paște. Gestul surprinzător făcut de fiul cel mare al lui Emi Pian

Aly Pian a organizat o petrecere în memoria tatălui său chiar în ziua de Paște. Gabriel Cristian Duduianu, fiul cel mare al lui Emi Pian a făcut un gest surprinzător în memoria tatălui său, decedat în vara anului trecut. După ce a mers la biserică și a luat lumină, Gabriel Duduianu, zis și Aly Pian, s-a dus cu mai mulți prieteni la locul de veci al tatălui său și au băut în memoria lui Emi Pian. Acestaa postat o fotografie de la mormântul fostului lider al clanului, alături de un mesaj emoționant. „Lângă tine, tăicuțu’ meu”. A doua zi, Aly s-a întors la mormântul tatălui său și a continuat petrecerea alături de mai mulți apropiați, postând din nou o imagine. „Regele nostruuuuu”, a scris Gabriel Cristian Duduianu în descrierea fotografiei.

Gestul surprinzator facut de Aly Pian la mormantul tatalui sau

Moartea lui Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea, i-a afectat foarte mult pe membrii familiei sal, iar în ciuda tuturor așteptărilor,afacerile clanului au crescut foarte mult în ultimul an. Elvis Pian, fratele mai mic a lui Emi Pian a vorbit despre pierderea acestuia. „Eu, familia mea, frățiorii meu, suntem bine toți și mulțumim lui Dumnezeu pentru tot și dacă ne mai dă, avem putere să le ducem. Dumnezeu nu dă necazuri oamenilor slabi, le dă ăstora care pot să ducă.(…) Problemele astea ale vieții îți dau putere să mergi mai departe.Eu, unul, mă simt mai puternic ca niciodată acum. Am fost și suntem puternici, eu și familia mea”, a povestit Elvis Pian.

Potrivit unor surse apropiate ale familiei, membrii clanului Duduianu au realizat pericolul în care se află după moartea lui Emi și au luat măsuri, iar astfel afacerea a prosperat. „După moartea lui Emi Pian, a avut loc un consiliu de familie și s-a discutat despre viitorul acesteia. Toată lumea aștepta ca Duduienii să cadă. Poliția aștepta să greșim și să ne salte. La acel moment s-a luat decizia ca de acum înainte să se facă doar afaceri legale, cu profit rapid”, a mai spus sursa.

Liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost ucis

În noaptea de 4 august 2020 a avut loc o răfuială între două clanuri temute din Capitală. În timpul scandalului, Emi Pian a fost înjunghiat de un membru al clanului Rinu, iar lovitura i-a fost fatălă. Liderul clanului a ajuns la spital, dar medicii nu au reușit să-l salveze, având în vedere că Emi a fost înjunghiat în zona femurului și a pierdut mult sânge.

Aly Pian a organizat o petrecere în memoria tatălui său chiar în ziua de Paște.
Aly Pian
Emi Pian, liderul clanului Duduianu

Membrii familiei Duduianu s-au adunat în noaptea de 4 august într-o casă pentru un joc de barbut, iar aici s-a aflat că un bărbat a împrumutat bani atât de la Emi, cât și de la alt clan. Astfel, între cele două clanuri există o înțelegere, cine împrumută de la un clan, nu mai avea voie să împrumute de la celălalt. Atunci cănd Emi a încercat să regleze conturile cu clanul rival, a fost înjunghiat. În urmă cu câteva luni, tatăl acestuia, Nicolae Duduianu s-a stins din viață, în spatele gratiile, acesta având probleme grave de sănătate. Nicolae Duduianu a fost condamnat pentru tentativă de omor, după ce a încercat să lovească cu mașina un tânăr pe trecerea de pietoni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: