Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații ies la iveală! Care este cauza reală a morții lui Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian

Noi informații ies la iveală! Care este cauza reală a morții lui Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian

Care este cauza reală a morții lui Nicolae Duduianu

La doar cinci luni de la decesul celebrului interlop Emi Pian, tatăl acestuia, Nicolae Duduianu a murit. Se pare că bărbatul nu ar fi făcut stop cardiac așa cum s-a zis. Care a fost de fapt cauza morții acestuia. 

Care este cauza reală a morții lui Nicolae Duduianu

Ieri, Nicolae Duduianu, tatăl interlopului Emi Pian, s-a stins din viață, la vârsta de 77 de ani, în penitenciarul în care se afla, după ce ar fi suferit un stop cardiac. Însă, se pare că nu aceasta ar fi cauza decesului. Noi dezvăluiri ies la iveală.

Starea de sănătate a tatălui lui Emi Pian s-a înrăutățit imediat după decesul fiului său. Duduianu Senior nu ştia că Pian a murit, ci doar că starea lui era gravă. Conform autopsiei făcute de către cadrele medicale, tatăl lui Emi Pian era infectat cu noul coronavirus, după ce inițial, s-a spus că a suferit un stop cardiac. Imediat au apărut și controverse în rândul familiei, deoarece apropiații susțin că Nicolae Duduianu nu ar fi fost, de fapt, infectat cu COVID-19, ci că acest motiv este invocat în mod special tocmai ca bărbatul să nu aibă parte de priveghi, potrivit Antena Stars. 

Astfel, rudele s-au pregătit deja pentru înmormântarea lui Nicolae Duduianu. S-au amenajat deja corturi și au venit mai multe persoane pentru a-și prezenta omagiile și părerea de rău la adresa celui care a fost cândva capul clanului Duduienilor. Din păcate, nu au cui să prezinte omagiile și nici nu vor avea, deoarece trupul neînsuflețit al lui Nicolae Duduianu nu se află acasă, ci este în continuare la Spitalul Penitenciarului din Mioveni.

Unde și când va fi înmormântat Nicolae Duduianu

Conform informațiilor transmise de Antena Stars, sicriul cu trupul tatălui lui Emi Pian nu va fi adus acasă, astfel nu va alea loc niciun priveghi. Imediat ce trupul său va fi scos de la morgă, va merge direct către cimitir. Trupul neînsuflețit al lui Nicolae Duduianu va fi depus lângă cel al fiului său, celebrul interlop Emi Pian.

”În seara zilei de 01.12.2020, la Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată la unitatea penitenciar-spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecţiuni medicale cronice. Menţionăm că decesul indicat nu intră sub incidenţa actualului context epidemiologic,ci este asociat istoricului medical şi vârstei înaintatea persoanei. În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la informarea: aparţinătorilor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, Judecătorului de supraveghere a privării de libertate”, se arată într-un comunicat al ANP.

Fiul lui Emi Pian, Aly, a lăsat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook, în care își exprimă durerea legată de moartea bunicului lui.

”Sufletelul meu bunn. M-ai lasat cand aveam cea mai mare nevoie de tineeee, de caldura taa, de inimioara ta”, a fost mesajul transmis de Aly.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: