Redactia.ro
Home » Știri » El a preluat conducerea clanului Pian. Ce relație avea cu Emi Pian și cu ce se ocupă

El a preluat conducerea clanului Pian. Ce relație avea cu Emi Pian și cu ce se ocupă

El a preluat conducerea clanului Pian

Liderul clanului Duduianu, Emi Pian a fost ucis la începutul lunii în timpul unei răfuieli cu membrii unui alt clan, ceea ce înseamnă că gruparea are nevoie de un alt lider. Se pare că George Pian, verișorul lui Emi Pian, dorește să preia conducerea clanului Duduienilor și este decis să ducă mai departe tradiția.

Cine va fi noul lider al clanului Duduianu?

Emi Pian, clanul liderior Duduienilor, în vârstă de 39 de ani a fost ucis la începutul acestei luni, în timpul unui conflict cu Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu.

Dispariția acestuia i-a șocat pe membrii clanului, care doresc ca legea să facă dreptate și să-l pedepsească pe cel care l-a înjunghiat mortal pe Florin Mototolea, zis și Emi Pian.

Familia lui Emi Pian este în continuare șocată de dispariția acestuia, neacceptând că nu îl vor mai vedea niciodată. Apropiații clanului Duduianu, nu îl ia recunosc pe fiul lui Emi Pian, acesta fiind foarte afectat de moartea tatălui său.

George Pian se vrea lider al clanului Duduianu

George Pian, vărul lui Emi Pian susține că vrea să devină clanul grupului Duduianu. Potrivit acestuia, își dorește să ducă mai departe numele regretatului lider, dar susține el, folosind metode mult mai actuale.

George este foarte activ pe rețelele de socializare, având chiar și un canal de Youtube unde postează zilnic vloguri în care dezvăluie informații despre viața sa personală. Conform acestuia, avea o relație apropiată cu vărul său, Emi Pian. Acesta are prieteni în showbiz-ul românesc, printre aceștia numărându-se și Dani Mocanu. Prin vlogurile sale, George Pian vrea să arate adevărata față a interlopilor din România.

Frații lui Emi Pian, Ciprian și Grațian Pian se află în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce au fost și ei implicați în scandalul care a dus la moartea fratelui lor mai mare.

Singurul care este în libertate și este alături de familia liderului este Elvis Pian, cel care a avut un conflict în urmă cu câțiva ani cu membrii aceluiași din care face parte Emanuel Gheorghe, principalul suspect în uciderea lui Emi Pian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: