Redactia.ro
Home » Știri » Ultima oră! Ce se întâmplă cu tatăl lui Emi Pian în închisoare

Ultima oră! Ce se întâmplă cu tatăl lui Emi Pian în închisoare

Nicolae Duduianu a murit

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, interlopul ucis în timpul unei partide de barbut, a făcut un anunț surprinzător apropiaților.  Nicolae Duduianu, în vârstă de 77 ani și aflat în închisoare și -a anunțat rudele că săptămâna viitoare vine acasă.

Nicolae Duduianu, convins că va veni acasă

Nicolae Duduianu, tatăl interlopului ucis în vară, Emi Pian a făcut un anunț surprinzător pentru rudele sale, din închisoare . Bărbatul, în vârstă de 77 ani le-a spus rudelor că urmează să vină acasă săptămâna viitoare. Asta pentru că a depus cerere de liberare condiționată și este convins că îi va fi aprobată. El a depus la dosar mai multe documente din care rezultă că ar avea probleme grave de sănătate, potrivit spynews.ro.

De ce se află Nicolae Duduianu în închisoare

Nicolae Duduianu se află după gratiile Penitenciarului Rahova, de anul trecut,  sub acuzația de tentativă de omor, deoarece a încercat să ucidă un pieton, călcându-l intenționat cu mașina, pe zebră. El a fost judecat și condamnat definitiv la cinci ani și zece luni de pușcărie.

„În fapt, în seara de 7 februarie 2019, în jurul orei 20,00, un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism (condus de Nicolae Duduianu – n.r.), care, după ce l-a lovit, a părăsit locul. Din datele rezultate în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a audierii unor martori, a rezultat că între pieton şi conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu îi cedase trecerea. La acel moment, şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”,se preciza într-un comunicat al Poliţiei Capitalei, la scurt timp după eveniment.

Lovitură de teatru în cazul tatălui lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Nicolae Duduianu - IMPACT

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: