Redactia.ro
Home » TV » Soția lui Emi Pian rupe tăcerea, în sfârșit

Soția lui Emi Pian rupe tăcerea, în sfârșit

Emi Pian și sotia

Soția lui Emi Pian a rupt tăcerea într-un interviu acordat pentru Antena 3, în care a povestit în amănunt detalii din viața intimă a celor doi.

”Soțul meu a fost un om care nu o să se mai nască de acum în colo încă 2-300 de ani. A fost un om foarte bun, el nu a avut scandaluri, nu a avut bătăi, nu a jignit, nu a deranjat pe nimeni, ca și cumnații mei.

Știi cine era genul de om care se făcea că nu aude? Emi era. Pentru că dacă eram în trafic cu el și unul îl înjura, eu eram mai rea ca el. Eram mahalagioaica. Nu ți-e măi rușine? Înjuram, vorbeam urât. El se făcea că nu aude și zicea ”Taci nevastă din gură!”

”Emi, tu cauți moartea cu noi!”

Ce voiam sa va mai spun? Emi a fost un om bun, nu a avut dușmani în viața lui, nu a bătut pe nimeni, nu a atentat la viața nimănui. El în schimb a fost amenințat. Napy i-a spus și pe telefon și poate o să găsească ei vreodată înregistrările astea. Cei de la Poliție. Emi, tu cauți moartea cu noi?

Automat, un om care are un cuvânt de spus într-o familie, și eu sunt mai mare ca toate cumnatele mele. Și dacă spun ceva în fața lor și le înrăiesc asupra cuiva, ele ce o să facă la rândul lor? O să fie rele, nu? Că sunt mai mici. Așa și cu respectivul. Ei și-au făcut planurile, și mi-au omorât bărbatul.

Acum câteva luni a fost o discuție la Ploiești și acolo Napy i-a spus exact cum vă spun eu acum: Emi, tu cauți moartea cu noi! Știam de discuția asta, mă deranja faptul că Emi mai mergea pe acolo. Dar pentru că nu s-a luat după mine a fost omorât până la urmă de ei.

Ce s-a găsit în sângele lui Emi Pian? Surse din poliție au confirmat ipoteza

Potrivit autoritățile care anchetează moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, confirmă faptul că în seara în care acesta a fost ucis, liderul consumase substanțe halucinogene, informație pe care membrii clanului Duduianu o neagă. Conform acestora, Florin Mototolea nu consuma droguri.

Se zvonește că șegul grupării care vindea droguri interlopilor și maneliștilor este Gheorghe Bădoi, zis Gicu Impresaru’. Acesta s-a ocupat de-a lungul anilor cu organizarea petrecerilor și a negociat evenimente în numele cântăreților, precizează Cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: