Redactia.ro
Home » Știri » Aly Duduianu vrea răzbunare pentru tatăl său? Gestul făcut de fiul lui Emi Pian a surprins pe toată lumea

Aly Duduianu vrea răzbunare pentru tatăl său? Gestul făcut de fiul lui Emi Pian a surprins pe toată lumea

Aly Duduianu vrea răzbunare pentru tatăl său

Aly Duduianu vrea răzbunare pentru tatăl său? Au trecut șapte luni de la moartea liderului clanului Duduianu, Emi Pian, ucis într-o răfuială de un membru al clanului Rinu. Se pare că fiul interlopului, Aly Duduianu, nu a uitat de răzbunare, acesta plătind un manelist pentru a scoate o melodie în memoria acestuia, cu tentă de răzbunare.

Aly Duduianu vrea răzbunare pentru tatăl său? Gestul făcut de fiul lui Emi Pian a surprins pe toată lumea

Aly Duduianu vrea răzbunare pentru tatăl său? Moartea lui Emi Pian le-a adus mare tristețe în casele membrilor Duduianu. Printre cei mai afectați de moartea acestuia este fiul său cel mare, Gabriel Cristian Duduianu, zis Aly Pian care îi simte lipsa la orice pas. Deși au trecut mai bine de 6 luni de la moartea lui Emi Pian, fiul acestuia continuă să-l omagieze pe rețelele de socializare. Recent, Aly a stârnit controverse în rândul internauților, după ce a plătit un manelist pentru a scoate o piesă în memoria tatălui său, ucis într-o răfuială între clanuri interlope. Versurile făcute de manelist au tentă de răzbunare, iar acest lucru i-a surprins pe internauții care îl urmăresc pe fiul lui Emi Pian, mai ales că titlul melodiei se numește „Sânge cu sânge plătim”. „La toată lumea spun, of jur că am să mă răzbun. Jur pe familia mea, măi Doamne, jur pe familia mea că nu am să vă las așa. Sângele cu sânge e plătit. Nu vreau bani, nu vreau nimic. Vreau să știe ai mei dușmani că nu am nevoie de bani. Vedeți să vă țineți bine că ați săltat mâna la mine, ați fost șmecheri și smardoi…că voi v-ați strâns 72, dar acum e rândul meu să vă arăt ce pot și eu, că am sânge de balaur” sunt doar câteva din versurile noii melodii, numită Sânge cu sânge plătim 2021, făcută la cererea fiului lui Emi Pian.

Tatăl lui Emi Pian a murit în închisoare la câteva luni după moartea fiului său

La patru luni distanță de la moartea liderului grupării Duduianu, tatăl acestuia, Nicolae Duduianu, închis la penitenciarul Rahova pentru tentativă de omor, s-a stins din viață din cauza problemelor grave de sănătate. Familia a încercat să-i ascundă adevărul bărbatului în vârstă de 77 de ani, iar autoritățile l-au mutat într-o cameră fără televizor pentru a nu afla de moartea fiului lui, în vârstă de 39 de ani. Se pare, totuși, că probleme de sănătate de care suferea s-au agravat, iar în luna decembrie 2020, Nicolae Duduianu s-a stins din viață. La înmormântarea liderului clanului Duduianu, au avut voie să vină și cei doi fii ai lui, arestați pentru tentativă de omor, Ciprian și Grațian Pian. Legendarul interlop Nicolae Duduianu, a fost înmormântat lângă fiul lui, Emi Pian, Florin Mototolea pe numele său real.

Reamintim că în noaptea de 4 august, Emi Pian a fost înjunghiat în femur în timpul unei altercații cu unul din membrii clanului Rinu, fiind transportat de fiul său la spital. Din păcate, lovitura i-a fost fatală acestuia, iar la scurt timp, medicii au declarat decesul. În urma morții lui Emi Pian, familia acestuia au făcut numeroase acuzații la adresa clanului Rinu, susținând că aceștia au plănuit de mult timp să îl ucidă pe Emi Pian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: