Redactia.ro
Home » Știri » Nicolae Duduianu, zis și Pian Senior, a murit! Acesta era internat în Spitalul Penitenciarului Mioveni

Nicolae Duduianu, zis și Pian Senior, a murit! Acesta era internat în Spitalul Penitenciarului Mioveni

Nicolae Duduianu a murit

O nouă veste tristă pentru clanul Duduianu! Nicolae Duduianu, zis și Pian Senior, a murit pe un pat de spital a Penitenciarului Mioveni. Acesta avea mai multe probleme de sănătate, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Nicolae Duduianu, zis și Pian Senior, a murit

La doar câteva luni după ce Emi Pian a fost ucis cu sânge rece, iată că și tatăl său s-a stins. Nicolae Duduianu, zis și Pian Senior, a murit în spatele gratiilor. Bărbatul se lupta cu mai multe probleme de sănatate, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Potrivit Gândul.ro, liderul clanului Duduianu, zis și „Pian”, a murit marți seară în urma unui atac de cord. Nicolae Duduianu s-a stins pe un pat de spital al Penitenciarului din Mioveni, după ce fusese transferat din Penitenciarul Jilava.

Pian Senior se afla după gratii în urma unei tentative de omor. Acesta a călcat cu mașina, intenționat, un pieton care traversa regulamentar strada. Nicolae Duduianu ar fi forțat trecerea pe roșu și nu a mai putut evita pietonul. Acesta mai avea de săvârșit ani buni de închisoare.

Pian Senior nu a participat la înmormântarea fiului său

Din cauza faptului că era închis, dar și că avea încă de atunci probleme de sănăate, Pian Senior nu a participat la înmormântarea fiului său, Emi Pian. Clanul Duduianu i-ar fi ascuns inițial tragica vestea a trecerii în neființă a fiului său. Asta deși, la acea vreme, Pian Senior era închis la Penitenciarul Jilava, situat față în față cu casa în care se ținea priveghiul fiului său.

Amintim că Emi Pian era liderul clanului Duduianu, iar moartea sa a fost provocată după o ceartă iscată la barbut. Agresorul său se află și acum în arest, iar cazul său a fost intens mediatizat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: