Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Bărbatul care pretinde că este „călător în timp” prezice un cutremur dezastruos cu magnitudinea de 9.9 Richter. Când se va zgudui pământul VIDEO

Bărbatul care pretinde că este „călător în timp” prezice un cutremur dezastruos cu magnitudinea de 9.9 Richter. Când se va zgudui pământul VIDEO

Cutremur de 5.5 grade în Balcani! Zona exactă în care a fost înregistrat seismul
Bărbatul care pretinde că este „călător în timp” prezice un cutremur dezastruos cu magnitudinea de 9.9 Richter! Iată când se va zgudui pământul

Bărbatul care pretinde că este „călător în timp” prezice un cutremur dezastruos cu magnitudinea de 9.9 Richter

Aery Yormany, un utilizator popular pe TikTok, a captat atenția publicului cu afirmațiile sale incredibile despre călătoria în timp! Bărbatul susține că vine din anul 2714 și a reușit să câștige o bază impresionantă de urmăritori, ajungând la aproximativ 1,2 milioane de fani pe platforma de divertisment. Cu toate acestea, mulți sunt sceptici cu privire la veridicitatea afirmațiilor sale.

Una dintre cele mai recente și alarmante predicții ale lui Aery este legată de un cutremur devastator cu magnitudinea de 9,9 pe scara Richter, pe care el afirmă că va lovi Pământul în data de 2 ianuarie 2024. Această profeție a stârnit un val de reacții și discuții pe platforma TikTok și în rândul utilizatorilor săi.

Aery a făcut și alte previziuni, cum ar fi că o navă extraterestră va cădea pe Pământ în data de 27 iunie 2023, eliberând specii și materiale extraterestre și că în data de 6 noiembrie 2023 va fi descoperit cel mai mare animal din Oceanul Pacific, de dimensiunea a trei balene albastre.

Internauții așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă profețiile lui Aery se adeveresc

Cu toate acestea, mulți dintre urmăritorii lui Aery Yormany nu cred în afirmațiile sale. Există o diviziune clară între cei care susțin călătoria în timp și cei care sunt sceptici. Comentariile de pe TikTok sunt variate, unii internauți așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă profețiile lui Aery se adeveresc, în timp ce alții se arată dezamăgiți de faptul că aceste predicții par să fie repetitive și să nu se îndeplinească.

Un aspect interesant este că unii dintre utilizatori au exprimat dubii cu privire la faptul că Aery alege să-și împărtășească predicțiile pe TikTok, în loc să le folosească pentru a avea un impact real sau pentru a schimba cursul evenimentelor. Aceasta a dus la speculații cu privire la autenticitatea afirmațiilor sale.

Cu toate acestea, trebuie menționat că nu există nicio dovadă concretă care să susțină sau să infirme afirmațiile lui Aery Yormany. Până în prezent, nu există nicio modalitate de a verifica cu certitudine autenticitatea călătoriei sale în timp sau acuratețea predicțiilor sale.

@esthetictimewarper You need to see this… #fyp #xyzbca #viral #timetraveler #timewarper #timetravel #fypage #blowup ♬ ACID RAIN (SLOWED)

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: