Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul care și-a incendiat mătușa, arestat preventiv pentru 30 de zile. Va fi judecat pentru omor calificat, săvârșit cu premeditare

Bărbatul care și-a incendiat mătușa, arestat preventiv pentru 30 de zile. Va fi judecat pentru omor calificat, săvârșit cu premeditare

Bărbatul care și-a incendiat mătușa, arestat preventiv pentru 30 de zile. Va fi judecat pentru omor calificat, săvârșit cu premeditare. Iată detaliile!

Bărbatul care și-a incendiat mătușa, arestat preventiv pentru 30 de zile

Într-un act șocant de violență, un bărbat în vârstă de 33 de ani din Sectorul 6 al Bucureștiului a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în urma incendierii mătușii sale într-o scară de bloc. Procurorii au stabilit că acest act criminal a fost săvârșit cu premeditare și cruzime, deschizând astfel o anchetă îngrijorătoare asupra violenței în familie în România.

Incidentul șocant a avut loc în Sectorul 6 al Bucureștiului, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul București a fost rapid informat despre caz. Conform informațiilor furnizate, bărbatul a dat foc mătușii sale în scara unui bloc, o acțiune de o brutalitate șocantă. Victimă a acestui act oribil, mătușa a suferit înainte de a-și pierde viața, iar procurorii au concluzionat că acesta a fost un omor săvârșit prin cruzimi.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a reacționat rapid, punând în mișcare acțiunea penală împotriva bărbatului de 33 de ani. Conform legii, acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea omorului calificat, săvârșit cu premeditare și prin cruzimi.

Un element crucial în decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile a fost faptul că incendiatorul a acționat într-un mod extrem de violent, dând foc victimei cât aceasta încă era în viață. Această circumstanță a condus la considerarea infracțiunii ca fiind săvârșită prin cruzimi, fapt care a sporit gravitatea acțiunii.

Va fi judecat pentru omor calificat, săvârșit cu premeditare

După reținerea sa pentru 24 de ore, cazul a fost înaintat judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunerea de a emite un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

„Având în vedere că inculpatul a incendiat victima cât timp aceasta încă era în viață, procurorii au apreciat că omorul a fost săvârșit prin cruzimi. Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, a precizat în cadrul unui comunicat Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: