Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul de 71 de ani infectat cu coronavirus a mers în Italia pentru a se trata de o boală gravă

Bărbatul de 71 de ani infectat cu coronavirus a mers în Italia pentru a se trata de o boală gravă

ărbatul de 71 de ani infectat cu coronavirus a mers în Italia pentru a se trata de o boală gravă

Bărbatul de 71 de ani infectat cu coronavirus a mers în Italia pentru a se trata de o boală gravă. Bărbatul din Suceava depistat miercuri cu coronavirus suferă de o boală gravă și recent acesta a revenit din Italia, unde a fost să se trateze.

Bărbatul de 71 de ani infectat cu coronavirus a mers în Italia pentru a se trata de o boală gravă

Cel de-al șaselea caz de coronavirus a fost confirmat miercuri, la doar o oră distanță de când a fost anunțată cea de-a cincea victimă, un tânăr de 16 ani. din Timișoara.

Bărbatul în vârstă de 71 din Suceava s-a întors recent din Lombradia, cu autocarul, în data de 28 februarie și se afla în autoizolare. În data de 2 martie, acesta s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, secția de boli infecțioase, cu febră și frisoane.

Bărbatului i s-au recoltat probe, inclusiv pentru testul pentru coronavirus, al cărui rezultat a ieșit pozitiv. Pacientul a fost tratat la Clinica de Boli Infecțioase din Iași.

Două cazuri de coronavirus confirmare miercuri

Bărbatul se pare că are probleme de sănătate grave, dar momentan starea de sănătate a acestuia este bună. Secretarul de stat din Ministerul Sănătății a precizst că va fi făcută o anchetă epidemiologică și că pasagerii din autocarul cu care s-a întors bărbatul de 71 de ani vor fi băgați în izolare.

În România există la momentul actual șase persoane confirmate cu coronavirus, care s-a răsăpândit din China. Primul caz, un tânăr de 25 de ani din Gorj s-a vindecat și a fost externat luni.

Ce se întâmplă cu românii din Italia care vin acasă de Paşte

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Matei Balș” Adrian Streinu Cercel a anunţat ce se întâmplă cu românii care muncesc în Italia şi care vor să vină acasă de Paşte, în contextul epidemiei de coronavirus care a lovit peninsula.

Pe de altă parte, managerul Institutului Balș a declarat că autoritățile române sunt pregătite să facă față valului de români din Italia care ar putea veni acasă de Paște, iar controlul și adoptarea măsurilor necesare în cazul lor se vor face „cu calm” și rigurozitate.

„Evident că dacă vor să vină acasă nu-i poți opri, dar s-ar putea să nu stea acasă cu cei dragi de Paște, ci să stea în în carantină sau în izolare la domiciliu, fără contact cu cei din interior”.a mai spus profesorul Adrian Streinu Cercel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: