Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul împușcat în cap de polițiști a murit la spital

Bărbatul împușcat în cap de polițiști a murit la spital

Bărbatul împușcat în cap de polițiști, a murit la spital

Bărbatul împușcat în cap de polițiști, a murit la spital. Bărbatul care a fost împușcat în cap, miercuri, la Constanța, de polițiști după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, a murit joi la spital.

Bărbatul împușcat în cap de polițiști, a murit la spital

Potrivit Mediafax, bărbatul în vârstă de 32 de ani împușcat de polițiști, miercuri, a murit la spital. IPJ Constanța informa miercuri că polițiștii din Năvodari au încercat să oprească, în jurul orei 4.20, o mașină care avea parbrizul spart.

Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, motiv pentru care oamenii legii au plecat în urmărirea mașinii și au tras focuri de armă de avertisment în plan vertical. Mașina și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată, unde polițștii au încercat să îl determine să oprească, însă în zadar.

Din nou, oamenii legi au mai tras încă cinci focuri de armă.

Un bărbat a fost împuscat în cap de politisti

La intrarea în localitatea Corbu, șoferul a virat pe un drum de exploatare agricolă, unde a păsărit autoturismul. Două persoane aflate în față, au fugit, iar a treia persoană a fost găsită pe bancheta din spate împușcată în cap. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital și intubat.

Joi dimineață, autoritățile au transmis că vor ancheta situația, reușind miercuri să stabilească identitatea celor 3 persoane implicate.

Proprietarul masinii care a fugit, în vârstă de 32 de ani este din comuna Săcele. Pasagerul din dreapta a fost identificat ca fiind un tânăr de 23 de ani, din satul Gura Dobrogei. Bărbatul împușcat este din satul Gura Dobrogei.

Conform unor surse din cadrul anchetei, parbrizul mașinii a fost spart în urma unui scandal, de către iubita șoferului. Aceasta a lovit parbrizul cu o lopată.

Victima se afla în comă, dar astăzi, medicii au anunțat că aceasta a murit.

Citeste si:Raed Arafat a fost implicat într-un accident rutier. În ce stare se află șeful DSU

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: