Redactia.ro
Home » Sport » Barcelona e acuzată de fostul său jucător! „Ești un produs pentru ei”

Barcelona e acuzată de fostul său jucător! „Ești un produs pentru ei”

Barcelona e acuzată de fostul său jucător

Barcelona e acuzată de fostul său jucător. Atacantul Carles Perez este nemulțumit de felul în care a fost tratat de catalani.

Carles Perez a rămas definitiv la Roma, echipă care îl împrumutase de la Barcelona în acestă iarnă. Italienii au decis să-l transfere pe atacant după ce fotbalistul s-a impus clar. Totuși, Carles Perez a declarat că este nemulțumit de comportamentul fostei sale echipe.

„Nu mi-au dat nicio explicație. Chiar am crezut că o să-mi spună ceva, însă, în lumea fotbalului, ești doar un produs. Am refuzat multe oferte pentru că îmi doream să rămân acolo. Roma a plătit însă pentru bine și trebuie să demonstrez pe teren că-mi merit suma de transfer. Au pariat pe mine și vreau să le răsplătesc încrederea”, a declarat atacantul în vârstă de 21 de ani.

Carles Perez om de bază la Roma

„Giallorossi” sunt foarte mulțumiți de noul lor jucător. Carles Perez a evoluat până acum în 5 meciuri pentru italieni și a marcat în victoria cu 1-0 a Romei contra lui Gent, din turul 16-imilor Europa League. Spaniolul în vârstă de 21 de ani a semnat un contract până în iunie 2024 cu gruparea din Italia. Roma a plătit pentru transferul definitiv al atacantului 11 milioane de euro. Perez mai avea contract cu Barcelona până în 2022, iar în acest sezon a bifat 13 partide și a marcat de trei ori pentru formația de pe Camp Nou. Se pare că în contract există o clauză potrivit căreia Barcelona îl poate răscumpăra pentru o sumă ce va începe de la 25 de milioane de euro.

Citește și: Mircea Rednic ajută Dinamo! S-a alăturat programului ”DDB”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: