Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Rednic ajută Dinamo! S-a alăturat programului ”DDB”

Mircea Rednic ajută Dinamo! S-a alăturat programului ”DDB”

Mircea Rednic ajută Dinamo

Mircea Rednic ajută Dinamo. Antrenorul s-a înscris și el în programul inițiat de suporteri, care adună fonduri pentru a finanța echipa.

Antrenorul care a adus ultimul titlu în ”Ștefan cel Mare”, în 2007, s-a alăturat și el programului ”Doar Dinamo București”. Prin acest program suporterii adună fonduri pentru a finanța echipa lui Ionuț Negoiță. Mircea Rednic a cumpărat pachetul ”Acționar DDB”, care costă 48 de euro. La un moment dat au fost chiar zvonuri potrivit cărora Puriul ar fi vrut să cumpere pachetul majoritar la Dinamo. Rednic a avut ca antrenor 4 mandate la echipa din Ștefan cel Mare. În week-end un alt fost dinamovist a cumpărat pachetul ”Acționar DDB”. Este vorba de Radu Ștefan care a spus că vrea să-și ajute fosta echipă cu tot ce poate. Și alți foști dinamoviști au contribuit. Printre ei se numără Dragoș Grigore, Sergiu Hanca și Liviu Ganea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mircea Rednic, ole !!! #DDB

O postare distribuită de Viață de Câine 11 (@viata_de_caine11) pe

S-au strâns peste 1 milion de lei

Suporterii din PCH au reușit deja să adune o sumă destul de mare pe care au dat-o clubului.
Până luni, 25 februarie, dinamoviștii au strâns 1.051.050 de lei, (echivalentul a 218.608 de euro). Din această sumă 725.000 de lei au fost deja virați, în conturile clubului.

„Suporterii au făcut o chestie fără precedent în Europa, au plătit salariile jucătorilor şi antrenorilor, chiar şi la copii şi juniori, e incredibil, din zi în zi sunt tot mai mulţi acţionari, e o chestie care prinde. Acum important este să obţinem licenţa, mai e jumătate pe decembrie la jucători restanţă. Din păcate, nu am putut ţine echipa departe de probleme. Cupa ar mai salva acest sezon.Playout-ul e alt campionat, se joacă cu săbiile pe masă. E important şi pentru bani şi pentru a pregăti sezonul care urmează,” a declarat Florin Prunea, la Digi Sport.

Citește și: S-au stabilit meciurile din play-off şi play-out

Etichete: