Redactia.ro
Home » Sport » Barcelona nu renunță la Neymar! Cum ar putea ajunge pe Camp Nou

Barcelona nu renunță la Neymar! Cum ar putea ajunge pe Camp Nou

Barcelona nu renunță la Neymar

Barcelona nu renunță la Neymar. Jurnaliștii francezi au făcut un nou scenariu prin care brazilianul ar putea să ajungă în Spania.

Potrivit publicației Le10Sport, șefii Barcelonei caută cea mai bună variant pentru a-l transfera pe Neymar. Francezii susțin că brazilianul ar putea fi adus la schimb cu Griezmann. Se pare că cele mai mari presiuni le face chiar Leo Messi. Acesta dorește să fie din nou coleg cu Neymar. Mutarea ar putea fi făcută în vara anului următor. Catalanii ar trebui să plătească și o diferență de bani. PSG a dat pentru brazilian 222 de milioane de euro.

Griezmann nu este pe placul celor de la Barcelona

De când a sosit la Barcelona, Antoine Griezmann a jucat în 9 meciuri oficiale, a marcat 3 goluri și a dat două pase decisive. Chiar și așa șefii catalanilor se pare că nu sunt foarte mulțumiți de prestațiile sale. Francezul a fost transferat pentru 120 de milioane de euro, în această vară de la Atletico Madrid. Jurnaliștii francezi susțin că spaniolii l-ar dori și pe Mbappe, însă pentru el ar trebui să se lupte cu cei de la Real Madrid, care și-au arătat interesul pentru atacantul lui PSG de ceva vreme.

Neymar s-a împăcat cu suporterii

Fanii lui PSG au fost furioși după ce toată vara Neymar a încercat să se transfere și a refuzat să mai joace pentru francezi. După ce în primul meci pe care l-a jucat în acest sezon pentru campioana Franței a fost fluierat, fanii au revenit la sentimente mai bune. Asta și după ce Neymar a marcat în aporape toate meciurile jucate. Acum mai mult de jumătate dintre suporteri sunt deciși să-l ierte considerându-l unul dintre cei mai buni fotbaliști din istoria Ligue 1.

Citește și: Novak Djokovic, campion la Tokyo! A câştigat al 76-lea trofeu din carieră

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini