Redactia.ro
Home » Sport » Novak Djokovic, campion la Tokyo! A câştigat al 76-lea trofeu din carieră

Novak Djokovic, campion la Tokyo! A câştigat al 76-lea trofeu din carieră

Novak Djokovic, campion la Tokyo

Novak Djokovic s-a impus în finala turneului ATP de la Tokyo. Sârbul l-a învins în două seturi 6-3, 6-2 pe australianul John Millman (80 ATP) şi a câştigat al 76-lea trofeu din carieră.

În luna septembrie, Novak Djokovic anunţase că se va retrage din circuit până la începutul anului următor din cauza unei accidentări. Se vorbea chiar de o operaţi. Sârbul s-a răzgândit însă şi s-a înscris la turneul ATP de la Tokyo. Liderul clasamentului ATP nu a pierdut nici un set la turneul din Japonia şi nu a ajuns nici la tie-break. În ultimul act a avut nevoie doar de o oră pentru a câştiga titlul. A primit un cec în valoare de 391.430 de dolari şi 500 de puncte ATP.

Sârbul vrea să devină lider în ierarhia all-time

Novak Djokovic este pe primul loc în ATP pentru a 270-a săptămână. L-a depăşit deja pe Jimmy Connors, care a reuşit să fie lider timp de 268 de săptămâni. Deocamdată Djokovic este pe poziţia a treia la egalitate cu Ivan Lendl. Primul loc este ocupat în continuare de Roger Federer cu 310 săptămâni, urmat de americanul Pete Sampras cu 286 săptămâni. Anul acesta Novak Djokovic a câştigat patru turnee, dintre care 2 de Grand Slam. Australian Open, Madrid, Wimbledon şi Tokyo.

Citeşte şi: Diego Maradona s-a dezlănţuit în vestiar! Ce a făcut după ce echipa sa a învins

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: